В блатото на конспирацията

В блатото на конспирацията
01-03-2021г.
42
Гост-автор
В сайта "Площад Славейков" Силвия Недкова обвини книгата "Зад завесата: Големия брат", че "с налудничавите си идеи за световен педофилски елит дълбоко е хлътнала в блатото на конспирацията".
Приятелят Иван Генов написа днес, че директорът на Националния театър в Атина Димитрис Лигнадис, едно от лицата на гръцката култура по света, е арестуван по обвинение в педофилия-изнасилване на деца на емигранти, на актьори и актриси.
Лигнадис е много близък до управляващата "Нова Демокрация" и лидера й Мицотакис.
През януари в Париж избухна педофилският скандал "Дюамел". В него са замесени шефовете на Националната федерация и Университета по политически науки, на Националния център за кино, известни писатели, сценаристи, продуценти и артисти. Президентът Макрон настоя за по-строги закони срещу педофилията.
"Вашингтон екзаминър", цитиран от агенция "Фокус", съобщи, че в лаптопа на Хънтър Байдън, син на президента на САЩ, са намерени снимки на сексуални отношения с малолетни момичета.
Най-високопоставеният функционер в ООН по проблемите на децата, за съжаление му забравих името, също се замеси в педофилски скандал.
 
  Автор: Калин Тодоров
 
 
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.