На това лице е изписано цялото лицемерие на Европа към Сирия

На това лице е изписано цялото лицемерие на Европа към Сирия
02-03-2021г.
49
Гост-автор
Виждате ли го това лице? В него е изписано цялото лицемерие на Европа, не само спрямо Сирия, а и спрямо европейците. Да вкраваш такива маймуни като "студенти" не е безопасно.
Това e Ислам Алуш, чието истинско име е Мажд Наме, говорител на най-голямата и водеща "бунтовническа" групировка Джейш ал-Ислам (Армия на исляма) в Източна Гута /Дамаск/. Това е същата джихадистка групировка, която владееше град Дума и същата, която основно търбеше, че е имало химическа атака там.
А знаете ли какво стана с това лице?
1) След като е изгонен от Дамаск е пренесен с автобусите в Идлеб при останалите "бунтовници".
2) Оттам отива в Турция и се записва в университет. След което регистрира в прогамата Еразъм и бива приет без никакви качества в университет във Франция (по непотвърдена информация в Марсилия).
Което е доста забавно, предвид факта, че хиляди младежи в Сирия, талантливи и работливи, хвърлили ужасяващо много усилия, им е отказана всякаква виза и прием в Европейски университети.
3) След като явно се сгушва с местните "ислямисти", Франция го прибира в затвора по обвинения за отвличания, мъчения и престъпления срещу човечеството, заради участието му в Джейш ал-Ислам. (https://www.france24.com/…/20200131-france-arrests-syrian…)
 
     
   Автор: Daher Farid Daher - Lammoth

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.