"Жалка и даже позорна е всяка нашенска предизборна кампания"

02-03-2021г.
17
Гост-автор
Жалка и даже позорна е всяка нашенска предизборна кампания, особено в частта си с имената в партийните листи. Не знам. Може би и другаде по света е така - политиците са еманация на народа си. А нашите политици са много лоша атестация за българския народ, ако допуснем, че нашите политици са единственото, което народът ни може да излъчи. Мнозина умни, учени, ерудирани, че и уважавани люде се подлъгват и се поддават на изкушенията на властта и обикновено в края на мандата си, напускат омерззени, оплюти и унижени жалката сцена на нашенското управление. Не искам да споменавам имена, тъй като познавам няколко такива - писатели, журналисти, музиканти, артисти, художници и други авторитети, някои от които са все още на този свят. И въпрки тези ми повърхностни познания за политиката, винаги се изненадвам, като науча, че наистина уважавани хора не са устискали и са се присламчили към някоя партия с уж чисти мераци, че ще работят за благото на народа. "Легендарният треньор Димитър Пенев официално бе представен като кандидат-депутат в листите на ВОЛЯ и НФСБ, съобщиха от партията на Веселин Марешки.
Петър Жеков също влиза в листите на ВОЛЯ и НФСБ
Това е втората футболна легенда в екипа на бизнесмена, след като вчера бе потвърдено включването на носителя на "Златната обувка" и абсолютен голмайстор на България.
Защо им трябва на Пенев и Жеков, които са на години, да цапат лицата си с компанията на Марешки, който си чака присъдата от последната трета съдебна инстанция? Или Марешки е по-добрата оферта, отколкото би била офертата на Цветанов?
 
    Автор: Любо Кольовски, фб

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.