Актуално
Като го облека и се чувствам като дясната му ръка…
Янислав, получил сако от Борисов: Ще си ходя с него като баровец!

Гост-автор | 05/03/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Като го облека и се чувствам като дясната му ръка…

Героят от АМ „Хемус”, който предизвика медийния интерес. Янислав си тръгна със запалка и химикалка, оставени в сакото на министър-председателят. Борисов подари сакото си на 40-годишния работник, а това предизвика много коментари и реакции в социалните мрежи. Оказа се, че работникът е съветник от ГЕРБ.

40-годишният Янислав Великов  е от град Суворово. От 1 година е командирован на строежа на АМ „Хемус” като началник по механизациите. Янислав е и първи мандат общински съветник в родния си град. Казва, че е видял за първи път Борисов на живо на националния празник. Подареното сако е неотлъчно от него, в служебния му автомобил.

Обличал съм костюм на абитуриентския бал, по разни сватби. Остави си запалката, химикалката, само си взема маската. Дето говорят, че имало евро, това са пълни глупости”, разказа Янислав пред NOVA.

Темата е водеща не само в социалните мрежи, но и сред работници на строежа. Янислав разказва, че колегите му искат да се снимат облечени със сакото, но той не го дава.

Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си ходя с него като баровец”, сподели още мъжът.

   Източник: onovini.eu

 Други статии от този авторКоментари