"Проблемът на днешното ляво не е само, че е изключително вредно, а и че е обидно глупаво"

12-03-2021г.
46
Ирини Зикидис
Училище в Ню Йорк забранява думи и изрази като "майка", "баща", "Весела Коледа" и други, в името на "антиколониалната борба и атакуването на колониални структури и идеи“. Създателите на идеята заявяват, че по този начин ще се борят с "расизма, мизогинията, хомофобията и други форми на дискриминация", като "не само забраняват езика на омразата, но и създават приветливи и приобщаващи пространства “.
Част от промените включват:
"Майка и баща" - заменено с "възрастни"
"Parents" - заменено с "възрастни / настойници"
"Съпруг, съпруга, гадже" - заменено с "партньор"
"Момичета, момчета, дами и господа" - заменено с "хора"
"Весела Коледа" - заменено с "Приятна ваканция"
"От къде си?" - заменено с "Какъв е твоят културен и етнически бакграунд"
Разбира се, учениците ще бъдат наблюдавани постоянно, сакън да не кажат "Майка ми ми прати тава баница за Коледа", като за тази цел се отварят нови работни места за доносници, оп, пардон, "тренери" исках да кажа.
Преди два месеца, след инициативата на Нанси Пелоси да премахне същите тези думи от документацията на Конгреса, по-глупавите сред нас - които по една случайност са и привърженици на една малка, но истерична либерална формация - заявиха, че "няма смисъл да се прави от мухата слон" и че "това няма да има никакъв ефект върху живота ни".
Хехе. Ако тези безгръбначни някога се докопат до властта, първата им работа ще бъде да въведат народен съд за всеки, осмелил се да каже "майка".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.