Не знам вие как сте, но на мен ми се повръща.

Не знам вие как сте, но на мен ми се повръща.
14-03-2021г.
72
Ирини Зикидис
Преди време бях чела някакво американско изследване, че нито едно либерално НПО не е било закрито след постигане на целите, за които е било създадено, а веднага е получавало ново финансиране, за да започне още по-агресивна борба за нови привилегии.
 
Помня каузите на много западни НПО-та, които бяха абсолютно справедливи в началото си, и които съм подкрепяла през годините - в частност за свободната сексуална ориентация на хората.
За мен винаги е било малоумно да се интересуваш, камо ли да коментираш и осъждаш нечии интимни предпочитания. Принципът ми винаги е бил “Ако е доброволно и между пълнолетни, значи е ок”. Някои от най-близките ми приятели са гей, и те добре познават любовта и подкрепа, които давам.
Излишно е да споменавам, че те не са от онези, които се борят за правата си с шарени пера, забучени в задника. Вероятно защото знаят какво е стил и класа.
 
Днес чета в западната преса за някакъв младеж, който отказал връзка с транс жена, след като разбрал, че е родена като мъж, претърпял операция.
Хванах се за главата. Всички либерални НПО-та в момента заливат с помия въпросния младеж, неговите симпатизанти и понятието, с което те са решили да се обозначават - “super straight”.
 
Оказва се, че ако си мъж и не желаеш връзка с бивш мъж (а ако си жена - с бивша жена), значи си “транс фоб” и забележете - “неонацист”.
 
Дожаля ми за тези плоски мозъци, защото веднага се сетих за г-жа Тодорова, която беше нарекла “неонацисти” и “жалки неудачници в секса” хората, излезли на протест в Германия след ислямистките терористични атаки. Същата интелектуална нищета.
 
Дано съм лош пророк, ама на тези следващото финансиране ще е за разстрел на всички хетеросексуални.
 
“The Super Straights Are Definitely Not Okay”
“The new transphobic movement: Super Straight”
“Transphobic TikTok users are labelling their sexuality ‘super straight’
“Transphobic trend ‘super straight’ has links to the far-right and neo-Nazis”
 
Не знам вие как сте, но на мен ми се повръща.
Вижте една много малка част от заглавията:

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.