КОЙ Я ИЗБРА.

КОЙ Я ИЗБРА.
15-03-2021г.
86
Мартин Карбовски

Това вече не е въпрос. Това е ясен знак, че всичко свързано с медицината в един пандемичен момент се взима като политическо решение от един човек.

Никой не пита - кой избра Астра Зенека за единствената ваксина? Кой подписа договор? Колко трябваше да вземем? Колко получихме? Вместо това ваксината свърши. Докато дойде другата минимализирана пратка, ние играем театър - правим се, че изследваме от какво са умрели вече двама ваксинирани.

Болниците се претъпкват, ваксинациите закъсняват фатално. Хаосът е безподобен. Дори Тръмп не можеше да каже на Фаучи какво да прави в една такава ситуация. А у нас не е така. Падишахът лекува нацията, докторите само подакват. Ето така стигнахме дотук.

Лекува ни самодържецът. Той разбира от всичко, нали? Всичко това щеше да е просто виц, ако нацията наистина не умираше. Представете си човекът, който ви лекува да е такъв, от когото не бихте си купили автомобил. И това е краят метафорите.

Мълчащите журналисти са срам за днешния ден. Затова пак питам, колеги, няма ли кой да пита - кой реши да е тая ваксина? И защо? И ако е тая ваксина - така ли ше продължава всичко? Питайте бре...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.