КРЕПОСТНИЦИТЕ НА ПАРТИЯТА

КРЕПОСТНИЦИТЕ НА ПАРТИЯТА
01-04-2021г.
24
Мартин Карбовски
Ако отидеш в Сибир за два дни, от там можеш ли да наредиш банково плащане? Можеш, има интернет ма брега на езерото Байкал.
 
Ако отидеш в Танганайка, оттам можеш ли да чуеш баба си и да й пратиш едни нотариални актове, ако имаш електронен подпис? Можеш, в Танганайка интернетът е бърз.
 
Ако си в Лос Анжелис, Кълвърсити - можеш ли да участваш във важна бизнес среща, срещата на живота ти и да подпишеш сделка за милиони, бизнес и бъдеще което осигуряваш на себе си и своите работници? Можеш, в Кълвърсити има Zoom и нещата ще се наредят.
 
Ако си в Павликени, можеш ли да пратиш пратка с ценни документи до село Йеремия, Кюстендилско? Можеш, има куриер, който носи пратката, електронен номер и никой не е загубил нищо досега.
 
А българите по време на избори, този отчаян народец - са крепостници на своите партии
На всички избори партиите строяват по домова книга тъпите си последователи и ги карат да гласуват. Ако не гласуват в крепостта - още по добре. Ще гласува, който трябва!
 
Oтсега трябва да знаете - тези избори са крепостни избори и свободата ни е нарушена. Ние сме роби на домовата книга и онова ужасно комунистическо гражданство. Ако не си по домова книга и адрес пред урната - ти нямаш право да гласуваш.
 
Това е най-страшната уродлива селяния, измислена от демокрацията на мутрите, която ни държи роби на/по списък. Както руските крепостни селяни не са можели да пътуват от една губерния в друга, така и ние трябва да сме си вкъщи - за да гласуваме.
 
Защо така стана? Крепостта на партиите е домовата книга. Крепостта е списъкът на хартия и глупавия химикал. Ретро. Скудоумно. Несвободно. Сякаш не е измислена пощата. Сякаш няма интернет. Сякаш имейлът, Zoom и другите възможности не важат на тая прокълната територия.
 
Българите са крепостни селяни, без изключение. Те дори не се срамуват от това. Смятат, че няма как. Точно като крепостници.
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.