Фандъкова премахна експресно "златния" шкаф за Винету

Фандъкова премахна експресно
12-04-2021г.
13
Гост-автор
Фандъкова премахна експресно "златния" шкаф за Винету на пл. Славейков! Животът му в градската среда продължи по-малко от 12 часа - институциите се задействаха и отстраниха критиката към кмета и управлението ѝ. Сакън, да не видят софиянци за какви нелепици се прахосват 330 000 лв. от парите на данъкоплатците.
Незаконните павилиони при метростанция Стадион Васил Левски, обаче, продължават не само да са си по местата, но и да работят. Работиха и вчера - ден след като Столичният инспекторат им наложи акт след нашия сигнал. Будките са абсолютно незаконни - няма законно включване към тока, не е поставена на одобреното място, тя е по-голяма от разрешеното пространство, няма разрешение за поставяне на хладилник извън будката и няма разрешение да продава тези продукти.
Това е прекрасен пример за двойния аршин на управлението на Фандъкова. Критичните към управлението се премахват мигновено, а удобните и близките до ГЕРБ се толерират, като общинските институции безобразно си затварят очите пред цялото общество!
 
   Източник: "Спаси София", фб

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.