ГЕРБ е дясна партия – нощното шкафче на г-н Борисов се намира вдясно от него.

ГЕРБ е дясна партия – нощното шкафче на г-н Борисов се намира вдясно от него.
13-04-2021г.
37
ОФИЦИАЛНО ОБРЪЩЕНИЕ
Скъпи приятели,
Имам изключителното удоволствие да ви споделя, че ми бе предложено и приех да стана министър-председател в следващото правителство на политическа партия ГЕРБ.
Моля да бъда разбран правилно. Ще ви обясня защо правя такъв завой и поемам тази отговорност в толкова тежък за България момент.
Първо, ГЕРБ е дясна партия – нощното шкафче на г-н Борисов се намира вдясно от него. Аз самият съм откровено десен човек – капиталист, със собствен бизнес. Но в същото време съм социално отговорна личност – бизнесът ми беше одобрен да получи помощ за справяне с Ковид-19, но се съгласих да ми бъде отнета, за да се дадат годишни бонуси на трудещите се в министерствата.
Второ, гнусна лъжа е, че на тези избори ГЕРБ е купувала гласовете на хората! Нека бъдем точни - ГЕРБ не е купувала гласове, купуваха се самите хора - с увеличение на заплатите в администрацията и с 50 лв върху пенсията.
Трето, ГЕРБ е партия, в която цари плурализъм на мненията. Г-н Борисов нарича г-жа Караянчева „проста кърджалийска п**ка“, но всеки редови член на партията има правото да й казва „тъпа кърджалийска п**ка“, „кърджалийска загубена п**ка“ или както прецени.
Моето решение да стана министър-председател в правителството на ГЕРБ не беше лесно. Отне ми повече от двайсет секунди. Знам, че няма да е приятно, но разчитам на подкрепата от страна на всички партии, които ще допуснем да влязат в парламента.
С г-н Борисов имаме много общи интереси. Например и двамата обичаме да караме автомобили 4х4, а аз съм купувал и моя, и неговия.
През годините между мен и г-н Борисов съществуваха дразги, но истината е, че той се държа като истински благ държавник. Аз го мразех открито, но той мен – тайно. Затова сега му благодаря за оказаното доверие и му обещавам да поема и партия ГЕРБ ако реши да ми отстъпи и нея.
Благодаря на всички ви за доверието и се надявам да приемете спокойно моето решение. Накрая ще си позволя да измисля нов слоган на промяната. Надявам се, че не ви звучи познато, защото няма време да се сменя. Печатат се тениските вече. Ето го:
MAKE GREAT GERB AGAIN!
Г-н Борисов, за Вас превеждам: да погерберим хубавото отново.
Мандатно ми е,
Ваш Премиер Бимбалов
 
   Автор: Радослав Бимбалов, фб

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.