Трите големи телевизии - на каишка

Трите големи телевизии - на каишка
25-04-2021г.
18
Иван Бакалов

Автор: Иван Бакалов

Едновременното прекъсване на програмите и пряко включване от дома на човека с най-много менискуси в света, което извършиха трите големи телевизии, показва, че и трите са на каишка. Нареждат им и те веднага пускат. Няма значение частни ли са, обществена ли е.
 
Не знам дали разбират работещите в тези телевизии, че това е позор. Позор от професионална и морална гледна точка. Те свалиха телевизиите на нивото на Северна Корея.
 
Така ли мислят да я карат - с непрекъснати включвания на домашното видео на премиера? Какво ще стане - ще му увеличат броя на депутатите ли? Някак ще го задържат на власт?
 
Позорното място по свобода на словото на страна от ЕС се дължи на всички тези безгръбначни уж професионалисти в медиите.
Как пък един не се възмути и да напусне, да каже, че не може да слугува повече.
 
Милен Цветков, беше такъв пример, не приемаше да го мачкат и го сваляха от екран. Ама бил чепат, ама бил особняк, нали... Само с неговия пример ли ще остане телевизионната колегия?
Спрели са предаването и на Веселин Дремджиев, не му плащали, уж финансови неуредици.
И в тази ситуация се намират журналисти да обясняват, че незаслужено ни слагат на 112 място по свобода на словото, не били прави анкетьорите от Репортери без граници.
 
Засрамете се, огледайте се в огледалото. Вече не сте жалки, а направо смешни - до края на света ли мислите, че ще управлява Борисов, докато вземете пенсия ли ще го обслужвате? Не усещате ли, че имената ви са опозорени?
 
Или това за вас не е от значение?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.