Емил Йотовски: Виждал съм съсипани малки магазинчета и техните собственици работещи в близките хипермаркети

Емил Йотовски: Виждал съм съсипани малки магазинчета и техните собственици работещи в близките хипермаркети
08-05-2021г.
21
Емил Йотовски
Познавам няколко човека, които загубиха бизнесите си. Малки, пикливи бизнеси, но пожелани от техни съперници с познанства. Сещам се за десетки отнети и впоследствие съсипани бизнеси. Виждал съм съсипани малки магазинчета и техните собственици работещи в близките хипермаркети. А съм чувал и за чудовищни посегателства. Само съм чувал. Нямам доказателства. Никой няма доказателства за нищо. Само Бог гледа, а Бог е на страната на този, който има най-много икони в антрето си.
Дори не разсъждавам до колко е истина изреченото в последните два дни. Ужасното е, че всичко казано е в моралния профил на властта. Вие представяте ли си духовната и интелектуална нищета на нашия елит? По стените на резиденциите за гуляи няма рафтове с книги, а кожи на убити зверове. Викат се певици, ама да пеят по-тихо, че пречат на разговорите. Велможите се целят със златни кюлчета, плющят белот и курволяк и за нахъсване гледат порно с тяхно другарче. Провинило се другарче. Непослушник някакъв. Доскоро седял на масата за белот, а сега презрян и с болки в задника. Късно осъзнал, че веселата сентенция: „На тъп човек не акъл, а к@р се набива.“ не е метафора. И той явно не е умен и затова… Ха-ха-ха. Без коз.
Но по-лошото е мощната, всеотдайна защита на тази гадост. Парламентарно представената защита. Паткоречтта, която има за цел да замете, да обърка и да омаловажи всички гадории. Да измести мислите на хората към нещо друго. Нещо снимки на курви или някой скандал с мигранти?
А най-лошото е, че току виж тази тактика успее.
Апропо, чудя се ако някой бие бацето на белот (ако посмее) губи ли си съня?
 
   

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.