Актуално
Освен Комисията за финансов надзор, и Националната агенция за приходите трябва да провери твърденията на земеделския производител Светослав Илчовски за „Градус“ АД.
Владислав Панев: И НАП да провери твърденията на Илчовски за „Градус“

Гост-автор | 13/05/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Освен Комисията за финансов надзор, и Националната агенция за приходите трябва да провери твърденията на земеделския производител Светослав Илчовски за „Градус“ АД. Това коментира по TV1 финансистът и депутат в 45-тото Народно събрание Владислав Панев.
 

Той напомни, че председателят на НАП се назначава от Министерския съвет по предложение на министъра на финансите. „Още утре новият финансов министър Асен Василев може да предложи на Министерския съвет нов шеф на НАП, който да провери в дълбочина през следващите седмици дали има пазарна манипулация“, каза още Панев и добави: „Аз съм почти убеден, че новият Министерски съвет ще извърши кадрови промени не само в Националната агенция по приходите, но и на доста други места, на които може да го направи“.

 

Според него „големите проблеми, върху които трябва да обърне внимание и финансовия министър, са свързани с доходите на най-бедните хора в България, тъй като тези доходи са на практика замразени“.

  Източник: frognews

 Други статии от този авторКоментари