Актуално
За втори път научноизследователската компания, която имам честта да ръководя, спечели наградата за наука "Питагор" в категория "Компания с най-много инвестиции в научноизследователската и развойна дейност".
Научноизследователската компания на д-р Врабевски спечели наградата за наука "Питагор"

Лентата | 25/05/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

За втори път научноизследователската компания, която имам честта да ръководя, спечели наградата за наука "Питагор" в категория "Компания с най-много инвестиции в научноизследователската и развойна дейност". Изключително признателен съм на журито, че ми дава възможност и мотивация да продължа в тази посока! Искам да благодаря най-много на моите колеги, които изнесоха на раменете си целия този процес на напрекъсната инвестиция и реинвестиция в българската наука. Скъпи колеги, тази награда е ваша!
Искам да споделя още две ключови неща - продължаваме да връщаме българите в България - много от тях, вече завършили престижни университети, идват да работят в моята научноизследователска структура и ме карат за пореден път да бъда горд, че съм българин. Нещо повече, инвестирайки непрекъснато в иновативно мислене, стигаме и до някои нестандартни резултати. Този, с който най много се гордея, е, че съвсем наскоро започнахме да ваксинираме нашите братя и сестри от Република Северна Македония. В момента те разчитат на нашата подкрепа, а ние сме лицето на България пред тях!
Благодаря за възможността всички мои колеги да се гордеят с нашата дейност!
    Автор: д-р Милен Врабевски, фейсбук

 Други статии от този авторКоментари