Как всъщност седят нещата...

Как всъщност седят нещата...
24-07-2021г.
39
Гост-автор

Автор: Дахер Ламот, ФБ

Доста приятели ми се обидиха заради критиките към LGBT общностите, дори ме разприятелиха.
 
Критиката ми обаче не е насочена към индивиди или лични избори, а към изграждането на общност само като камуфлаж, на фалшиви идентичности, които после да се групират и управляват.
 
Ето ви един пример от Сирия. Вероятно всички сте забравили случая.
 
През 2011 г. от нищото изниква блог на сирийка, която претендира, че е лесбийка, и която описва преследванията на местното правителството срещу нея. Името й е Амина (най-вероятно взето от Стар Трек, където също има героиня с такова име и е лесбийка) .
 
Няколко месеца по-късно в коментар в блога, от личност, която твърди, че е братовчедка на Амина, се съобщава, че Амина е отвлечена в Дамаск от правителствените служби.
След което последва лавина от атаки и гневни коментари от страна на тези общности срещу сирийското правителство, организират се протести, ЛГБТ общностите редовно участват в антиправителствени протести в Америка и Европа, редом с ислямисти и радикали.
Гневно и разярено атакуваха всеки коментар на истински сирийци в Туитър, Фейсбук, блогове и форуми.
 
Случката с лесбийката е широко отразена в CNN, BBC, New York Times и всички големи медии.
 
Но самите географски и фактуални описания на "блогърката" рязко се разминаваха с реалните, сякаш е писан от човек, който никога не е бил в Сирия, очевадно преписани оттук-оттам.
 
След като си свършиха работата, в края на краищата се оказва, че блогърката е била мъж, и се е казвала Том МакМастър, американец, живеещ в Единбърг. Той си признава това и нагло заявява, че се е гордее с направеното, щото така смятал, че ще помогне...
 
Това, което постига обаче, е хвърляне на масло в огъня и закриване на очите на хората за кървав конфликт, с над 20 милиона пострадали (физически, психически и икономически).
 
Показва и стадното поведение на тези групирани изкуствено общности.
 
Тези общности дори не се борят за правата на своите в страни като С.Арабия например.
 
Те просто се оставят да бъдат инструмент в кървави войни.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.