Актуално
Идилия. Красота. Патриотични чувства напират в гърдите. Е па няма по-прекрасно място на света от милата ми родина, въздишаш. И в същия миг той се обажда. И подхваща режещия си безкраен вой.
Флексът-Невидим, упорит и безконечно стържещ, режещ и утрепващ човешкото у човека.

Гост-автор | 03/08/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Прекрасно утро. Птички пеят. Петел се обажда. Комарите спят след като са ни яли на воля. Котка минава безшумно по терасата. Слънцето още е зад хълма.
Идилия. Красота. Патриотични чувства напират в гърдите. Е па няма по-прекрасно място на света от милата ми родина, въздишаш.
И в същия миг той се обажда. И подхваща режещия си безкраен вой.
Той е убиецът на красотата, романтиката, спокойствието, простия живот, здравото хапване и пийване под дърветата, туризма, нервите и мозъчните клетки.
Той е флексът. Невидим, упорит и безконечно стържещ, режещ и утрепващ човешкото у човека.
Ако има нещо, с което първо трябва като един да се преборим, това не са комунистите, герберите, Трифоновите сценаристи, мутрите, кукловодите, а флексовете. Останалите изброени и неспоменатите после. Флексовете да бъдат забранени за употреба и приравнени в НК със стрък марихуана.
Ей тоя вопъл го съчиних под гадния звук на невидим флекс, за който знам, че никога, ама никога няма да секне в тоя живот.
  
   Автор: Светла Бъчварова, фейсбук

 Други статии от този авторКоментари