От короната няма да ви оставим да умрете!

От короната няма да ви оставим да умрете!
25-08-2021г.
92
Гост-автор
Значи, няма проблем да мрете от сърдечно-съдови заболявания. Ние ще ви продаваме и рекламираме храните, които ги предизвикват, ще насърчаваме начина на живот, който ги предизвиква. Пък вие сами си решавате какво да ядете и как да живеете.
Няма проблем да мрете и от рак. Наливаме милиарди за "откриване на лек срещу рака", ама не сме го намерили още и няма да го намерим. Ами че то химиотерапията си е голям бизнес. Няма да го ликвидираме я. Пък вие си яжте отровените химизирани храни, живейте си в стреса, то си е ваш проблем. Няма да забраним тези храни я! Че то си е голям бизнес! Пушете си цигарите и си мрете спокойно от рак на белия дроб и други подобни. Не можем да бутнем тютюневата индустрия. То си е ваш личен избор!
Диабетът също не е проблем. Такъв пазар на инсулин! Затлъстяването... ами и то си е ваш проблем. Ние ще ви насърчаваме към консуматорство, ще ви предлагаме храна на всяка крачка, ще ви я тъпчем със захар и мазнини да ви е по-вкусно, пък вие сами си решавате.
Но!!!! От короната няма да ви оставим да умрете! Защото ни е грижа за вашето здраве! Ще ви вкараме тука една течност за ваше добро, ама първо ще подпишете един ФИС (формуляр за информирано съгласие), за да ни освободите от всякаква отговорност. Да се знае, че всички рискове и последствия от нашия експеримент са за ваша сметка! Ако не щете доброволно, тогава доброЗОРНО! Ако не слушкате, ще ви отнемем правата, няма да ходите на театър, няма да ходите на ресторант, няма да пътувате в чужбина, няма да вземаме децата ви в детска градина, ако трябва ще ви уволним от работа за ваше добро. Видите ли колко много ни е грижа за вашето здраве!
Абе, хора, изключете си телевизора и си включете мозъка! Ще стигнете до изводи и истинско познание. Не "информация" и "статистика", с която се промиват мозъци!
Да сте чували скоро колко души са умрели от рак днес? Или от инфаркт? Не си ли задавате въпроси? Ако не, не е ли време да започнете?
 
   Автор: С. Боянова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.