Актуално
Решението тогава е Държавата да даде компенсации на останалите и после пак тя да измисли как да ни ги вземе, за да ги върне на ресторантьорите. Само че, тези пари ги няма. Не са изкарани. Няма ги и в Брюксел. Гърците току що ги отмъкнаха с класически проваления си туристически сезон. И България остава без "евра". Тогава? Тоест?
КАК ДА РЕШИМ ЗАДАЧКАТА?

Степан Поляков | 05/09/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Ресторантьорите са съгласни с Мерките, но... ако държавата ги компенсира. Обаче държавата сме ние. Тя трябва да ги вземе от нас. А ние сме в същото положение като ресторантьорите. Затворени, ограничени.
Така няма как да изкараме достатъчно пари, за да ни ги приберат и да ги преразпределят, та да има и за ресторантьорите.
Решението тогава е Държавата да даде компенсации на останалите и после пак тя да измисли как да ни ги вземе, за да ги върне на ресторантьорите. Само че, тези пари ги няма. Не са изкарани. Няма ги и в Брюксел. Гърците току що ги отмъкнаха с класически проваления си туристически сезон.
И България остава без "евра". Тогава? Тоест?
 
Стойте и ги гледайте как се гърчат, докато ви обясняват, че трябва да си стоите вкъщи, за да не умрете от Ковид, но трябва да излезете от вкъщи, за да не умрете от глад. Това е класическа задачка, чието решение очаквам ония старшини-математичета да ни го демонстрират.
Тогава ще им призная Математиката.

 Други статии от този авторКоментари