Актуално
Никога до сега ЧЕЗ като енерго разпределители не са си позволявали да изключва за такъв период от време едновременно толкова големи мощности!!!!
Кой прави планови ремонти на Ел. мрежа през отоплителния сезон? Какви са тези димки?

Гост-автор | 16/10/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Почва да ми намирисва на медиен саботаж, който обслужва целите на социалните инженери и кукловод, които сега са се заели с поредица от шокове да ни програмират за изборите.
Кой прави планови ремонти на Ел. мрежа през отоплителния сезон?
Какви са тези димки?
Никога до сега ЧЕЗ като енерго разпределители не са си позволявали да изключва за такъв период от време едновременно толкова големи мощности!!!! Това прекъсване на енергийния източник за цяла София,Перник,Радомир и Кюстендил вероятно ще доведе до изключване на редица централи или най-страшното , до разпадане на енергийната ни система!
За такъв случай през 1974г. споделя моя та учителка от ел. техникума в гр. Радомир инж. Калайджиева. Всичко това рискуваме доведе до пълен колабс на всички звена в електро транспорт, училища , болници , магазини ,работещи предприятия , банки , бензиностанции, администрации, министерства , асансьори в блокове и др.! Прилича ли ви на някакво некомпетентно решение или на саботаж? Управлението на ЧЕЗ в състояние ли е да поеме отговорност за евентуални последствията след това? Ако се разпадне енергийната ни система това маже да означава , че не 7 часа , а 48 часа най-малко страната ни ще бъде блокирана без ток!!!!!
 
   Автор: Ивайло Шопски, фейсбук

 Други статии от този авторКоментари