Актуално
Единият от тях с мъка извади от джоба си смачкан лист и с авторитета на шаман от покрайнините на Столипиново ни очерта бъдещето, главно като смъртни случаи в настоящия момент от пандемията.
Двама траурни агенти, облечени в тържествено черно, се явиха в телевизионно студио.

Гост-автор | 22/10/2021

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Двама траурни агенти, облечени в тържествено черно, се явиха в телевизионно студио. Единият от тях с мъка извади от джоба си смачкан лист и с авторитета на шаман от покрайнините на Столипиново ни очерта бъдещето, главно като смъртни случаи в настоящия момент от пандемията. Госпожата пък се изказа по най-грозния начин за уважаван шеф, на ключово отделение в „Пирогов“, като го обвини, че работел с медицинска литература от 1981 година. Тя, от която и година да ползва медицинска литература, ще остане в историята с един специфичен жест, увенчан с репликата, че този уважаван лекар, подложен на риск всеки ден в ковид - отделението, което оглавява, всъщност гъделичка имунитета си.
Има неща, които могат да бъдат гъделичкани, включително и с жеста, който тя направи. Но когато опростачването стане начин на медицинска мотивация, нещата стават страшни. И колкото по - скоро такива хора не бъдат на екран, толкова по - добре за здравето на нацията, в това число и психическото.
 
   Автор: Румен Петков, фейсбук

 Други статии от този авторКоментари