Костадин Костадинов: Да, татко е заварчик, и аз се гордея с това.

Костадин Костадинов: Да, татко е заварчик, и аз се гордея с това.
10-11-2021г.
411
Костадин Костадинов
Това е баща ми. Татко работи в корабостроителен завод. Онзи ден един от неговите колеги му казал, че няма да ходи да гласува, защото всички кандидати били еднакви. Баща ми му казал, че не е така и посочил мен за пример. Колегата му се засмял и казал - не им вярвай, бай Тодоре, всички лъжат. Баща ми на свой ред също се засмял и му казал, че точно с мен случая не е такъв, защото ме познава много добре, тъй като съм му син. Колегата му се стъписал и не повярвал. В крайна сметка възможно ли е синът на един заварчик да бъде кандидат за кмет на Варна и да може да се пребори с богатите и презадоволени представители на статуквото?
Да, татко е заварчик, и аз се гордея с това. Малко хора вярват, че синът на мъж с професия заварчик и жена работеща като чистачка може да е кандидат за кмет. Това са професиите на моите родители. Това са хората, които ме създадоха и възпитаха в любов към българските традиции и почит към Родината.
Благодаря на баща ми и майка ми, че ми позволиха да израсна с буден ум и непримирим дух, че ме научиха, че просперитета е в производството, че ми показаха една друга прекрасна Варна и България, която помня. Благодаря на родителите ми за образованието, което получих и за това, че днес имам знания и умения, с които ще допринеса за по-добър живот на моя град.
Научиха ме да вярвам в честните надпревари, да зачитам опонентите си, да обичам народа си, да вярвам и работя за неговото благо.
Научиха ме да разпознавам лъжата и да търся истината, че зад красивите картини, често стоят фалшиви обещания.
Научиха ме да уважавам личности, да избирам личности, за да имам шанс за по-достоен живот за мен и по-добър свят за децата ми.
Ето защо, аз вярвам и се боря за това един от нас, обикновените българи, да поеме управлението на Варна. Да върне родният ни град в ръцете на народа. Да даде властта в ръцете на гражданите и да премахне олигархичния контрол над политиката в страната ни. Днес този човек може да съм аз, утре - който и да било от вас. Защото само трябва да повярвате в силата си и няма да има друга сила, която да ви спре!
Затова повярвайте в себе си, варненци!
Бъдете смели и непокорни!
Покажете на нашите управляващи какво значи български дух и как той не се прекланя и не се продава!
Заедно можем повече!
Заедно можем всичко!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.