Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов

Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов
11-11-2021г.
84
Иван Бакалов
Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов (в страницата на е-вестник във Фейсбук). От заклети фенове и лели ГЕРБ до платени тролове.
Основните опорки са:
- Фотошоп (макар че и Борисов призна, че някоя Мата Хари внесла пачки, злато и пистолет, а на снимката - "спинкам щастливо")
- Кой нормален човек си държи парите в чекмеджето на нощното шкафче - това е опорката и на Герджиков (а кой каза, че само това са му парите?)
- Появи се и нов елемент - кой нормален мъж си държи използван презерватив на нощното шкафче (тук може да се съгласим, че наистина не става дума за нормален мъж, но презервативът не е основният проблем).
- Банкнотите от 500 евро са спрени от обращение, кого лъжете (мамини сладки наивници - EЦБ публикува даннни за всеки вид банкноти. Банкнотите от €500 са на стойност над 199 милиарда евро. И представляват 13,7% от общата стойност на емитираните количества евробанкноти. Валидни са, макар да не искат да печатат повече от този купюр, а в Западна Европа в магазините не искат да приемат такива едри банкноти, защото ги е страх от фалшификати)
- Това са изтъркани номера, предизборно (ей тъй, няма аргумент, ама стига вече                     </div>
                    <div class=

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.