Само Чък Норис все още не се е появил на снимачната площадка.

Само Чък Норис все още не се е появил на снимачната площадка.
30-11-2021г.
62
Гост-автор
Над 150 полицаи, жандармеристи, граничари и антитерористи издирват въоръжения Бейсим Реджеп Салиф в околностите на село Сърница, община Минерални бани, Хасковска област, съобщи МВР.
Тази новина ме връща в миналото, когато пак в същата област, по заповед на тогавашния гл. секретар на МВР Бойко Борисов един бандит, Чакъра, бе ликвидиран с гранатомет. По-късно България, а не Борисов, бе осъдена в ЕСПЧ за тази малоумна акция, ръководена от Борисов. Надявам се този път полицията, жандармерията, граничарите и СОБТ да не използват проитвотанкови оръжия. Изненадан съм, че в акцията все още не са се включили ВВС със самолети, хеликоптери и дронове. Представям си каква мъка е налегнала Борисов, че не може да отдаде силите си в издирването и обезвреждането на тежко въоръжения (?!) Бейсим Реджеп Салиф, регистриран в МВР за незаконно притежаване на взривни вещества, за когото се е знаело, че незаконно притежава бойни оръжия и боеприпаси.
Иначе акцията по издирването на 55-годишния Бейсим Реджеп Салиф изглежда зрелищно, впечатляващо и атрактивно. Само Чък Норис все още не се е появил на снимачната площадка.
 
   Автор: Любо Кольовски, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.