„ОМИКРОНОВАТА” ИСТЕРИЯ

„ОМИКРОНОВАТА” ИСТЕРИЯ
30-11-2021г.
72
Гост-автор

Омикроновата „вариантна” медийна истерия е поредната в сагата КОВИД 19. Това не е нищо друго, освен психологическа терористична операция в стил Оруел 1984, която е проектирана да държи населението на света поробено и послушно, докато терористичните правителства изпълняват своите програми за глобално обезлюдяване и геноцид.

Злият гений на този пореден епизод е, че той вече не изисква никакви доказателства. Тъй като никой всъщност не може да разбере що за „вариант“ е това и никъде по света не съществуват изолирани омикронни вирусни проби, потвърдени от лабораторни тестове.

Координираната кампания за истерия на масмедиите просто имплантира в човешкото съзнание илюзията за съществуване на „омикрон”, придружена от изключителен страх. Към днешна дата няма реалноа диагностицирани с този вариант и никой не е умрял от него някъде по света. И все пак, благодарение на журналистическия тероризъм половината свят вече се страхува от нещо, което вероятно изобщо не съществува. „Omicron“ е почти сигурно координирана в световното задкулисие измислица.

И все пак от нищото медиите успяват да накарат населението да загуби ума си при споменаване на думата „мутация“. Въпреки, че произволни мутации в генетичния материал се случват буквално милиони пъти всеки ден дори в собственото тяло на всяко човешко същество.

Внезапно „мутациите“ станаха най-страшното нещо, което можете да си представите, според истеризиращите хората медии. През последните две години глобалистите потвърдиха, че СТРАХЪТ, а не „науката“ е техният основен механизъм за контрол над човечеството .

Спомняте ли си, когато на всички ни казаха през 2020 г., че ако само 60 – 70% от населението се съгласи да си постави две инжекции, всичко ще се върне към нормалното и Covid ще приключи? Всичко беше пресметната лъжа от самото начало. Лъжата обещаваше свобода, ако хората просто се съобразят, но това, което донесе, беше тирания и страх, заедно с безкрайното подчинение на принуденото от правителството спазване условие за ваксиниране.

Това, което 2020 и 2021 г. изчерпателно показаха на глобалистите е, че страхът е тяхното последно оръжие срещу човечеството. Чрез използването на координиран страх, те можаха да убедят около половината от населението на света да бъде инжектирано с инжекции с генетичен материал за терапия с шипови протеини, които могат да ги убият с течение на времето. Удобното е, че всички тези смъртни случаи могат да бъдат обяснени в нещо друго – като рак и автоимунни заболявания, като по този начин се избягва всяка вина да се фокусираме като причина за това върху ваксините.

Защо, между другото, вече има 29 пъти увеличение на мъртвородените? Както Стив Кирш пише в Substack.com:
„Има 29 пъти увеличение на процента на мъртвородени бебета във Ватерло – Онтарио, което започна след въвеждането на програмата за ваксинация. Всички майки на мъртвородените бяха ваксинирани.”
Да, това е сериозна работа. Но никой не слуша. Сърдечният риск от миокардит може да се увеличи 100 пъти след ваксинация, но това няма значение. Никой не слуша…

Както психолозите знаят много добре, когато страхът се комбинира със сензорно претоварване (т.е. твърде много новини, твърде много гласове, противоречиви мнения и т.н.), хората напълно естествено и по подразбиране приемат всичко, което прилича на авторитет. Техният рационален ум е напълно заглушенен и те вече не могат да проявят критично мислене. След като бъдат достатъчно тласнати в безмилостен страх, правителствата по света ги насочват в центрове за ваксинация с определените от тях ваксини. С методика, изтръгната направо от експеримента със затвора в Станфорд, те превръщат послушните получатели на ваксина в обществени „затворнически охранители“ (наставници, които изискват всички останали да бъдат инжектирани като тях със същата смес), или иначе…мислете му! Ето защо толкова много омагьосани хора се превърнаха в яростни лунатици, които се опитват да наложат ваксинация на всички около себе си. Може би, прионите на ваксината сякаш изяждат мозъците им, причинявайки агресивни промени в личността им…

На база случващото се, могат да се предвидят следващите стъпки на тероризиращите народите си правителства:

– Истерията от варианта на Omicron ще бъде използвана за нулиране на паспортите за ваксини на всички.

– Тя ще бъде използвана, за да оправдае агресивните изисквания за ваксиниране, използвайки тази „нова спешна ситуация“ за отмяна на всички човешки права, медицинска свобода и автономия на тялото.

– Въпреки, че досега вариантът на омикрон е бил „открит” само при напълно ваксинирани хора, лъжливите корпоративни медии ще обвинят за произхода му неваксинираните.

– Вариантът на омикрон ще бъде използван като прикритие от продажни медици и медиите, за да се опитат да обяснят смъртните случаи, причинени от антитяло-зависимо подобрение (ADE), причинени от ваксини срещу covid. Дори когато ваксинираните хора умират в голям брой, медиите ще обвиняват неваксинираните и ще изискват те да бъдат напълно заключени и да им бъде отказан достъп до обществото.

– Истерията на Omicron ще бъде използвана и за криминализиране на несъгласието срещу ваксините. Всички несъгласни изказвания ще бъдат определяни като „опасност за обществото“, а онези, които произнасят такава реч, ще бъдат обвинени в опит за убийство на хора.

– Масовата истерия, подклаждана от медити ще оправдае управляващите да въвеждат повече блокиране, което ще доведе до провали във веригата за доставки, недостиг на продукти и инфлация на цените.

– В един момент, или вариантът на омикрон, или следващият ще бъде използван, за да оправдае задължителните ваксини от врата до врата, заедно с медицинското изолиране на всеки, който се съпротивлява, отвеждайки го в концентрационни лагери на covid за ефективна изолация и принуда.

– Omicron няма да бъде последният вариант, който се използва за предизвикване на масова истерия и многомилиардни правителствени разплащания към Big Pharma. Тази измама ще се повтаря всяка година, докато хората остават в състояние на страх и се съгласяват с това.

     Автор: Светослав АТАДЖАНОВ, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.