ДЕТРОНИРАНЕ НА СМИСЪЛА

ДЕТРОНИРАНЕ НА СМИСЪЛА
10-12-2021г.
64
Мартин Карбовски

Оставка заради селфи. Оставка заради слух. Оставка заради клюки. Гонения заради “една жена каза”. Остракиране заради донос. Клада заради изпусната дума.

Демократичната общност от Филип Димотров насам са кретени.

Някой помни ли как Ф.Д. поиска вот на недоверие, защото “така се правело”. И СДС започна да изчезва. '

Отсреща си имате хора, които 15 години им излизат снимки, записи, видеа, които не спазват никакви принципи, оправдават всяко свое безчестие гръмогласно и по обиден за логиката начин.

А тия новите демократи, заради любимата си кенсъл култура подават оставка заради селфи с Пеевски. Шегата, вторият план, нечий неразбран замисъл, обикновената човешка ежедневна глупост или просто виц - това започва да изчезва.

Всички трябва да сме строги като шефове на лудница и да сме стерилни като плакатните статични образи на арийци отпреди само 80 години.

Всички тия изисквания за стерилност детронират смисъла, карат ни да тръгваме и да спираме, докато тая газ и спирачка не ни изтрие от логичния, нормалния човешки живот, от добрите ни намерения, от всеки прост замисъл.

Не. Важно е днес, като по фашистко време, какво ще каже тълпата. Тълпата преди викаше “Осанна” и “разпни го” в рамките на седмица.

Днешната тълпа невротично издига и остракира на всеки 30 секунди всяко публично лице, дори не ни дава възможност да им научим имената на новите герои на новото време. А има само един критерий за оставка от всеки пост. И това е злоупотребата с публични средства.

Всеки друг повод да махате и мачкате хора заради техни прояви е детрониране на смисъла.

Нормалните хора се снимат и не изглеждат добре на снимка. Обикновения полезен човек има десетки пороци и залитания. Но туя наши луди демократи тук и днес искат всяка обществена личност да е ретуширана като плакат.

Плакатите водят до авторитаризъм, виждал съм.

П.П. Дори не знам името на човека, снимал се с Пеевски. Просто става все по-безмислено и налудно да си наоколо. Огледайте се.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.