БОГОИЗБРАНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ

БОГОИЗБРАНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИТИ
18-12-2021г.
222
Мартин Карбовски

Помислете:

1. Ако вас ви хванат с автомобил, който е обявен за международно издирване - какво ще ви се случи?

2. Ако вие си тръгнете с колата, когато ви кажат да изчакате подробна проверка - какво ще ви се случи?

3. Ако се върнете с друга кола, вие, същият човек дали ще ви пуснат в Сърбия, като преди малко сте уличен, а дори и да не сте уличен - вие, обикновеният човек, какво ще ви се случи?

4. И още - ако вие теглите на каса в банка няколко милиона и ги слагате в сак - какво ще ви се случи?

Банката разкарва стари хора за суми над хиляда лева- па откъде са, па дали не си свързан с правителство, па документ за амерканците, па декларация за нам що си - абе защо това се случва само на вас, простиятбългарин, питайте се.

5. Ако вие си купувате апартамент от 300 квадрата, но за около 40 хиляди евро - дали ще ви се случи?

6. Ако не сте депутат от ГЕРБ, но убиете приятелката си - ще можете ли да участвате в избори, па макар и на последно място в листата?

7. Ако сте човека от споменатия случай - дали медиите ще мълчат, както се умълчаха при тая трагедия? Убийство е Европа, самоубийство в Бургас - ако сте вие замесено - медиите ще ви се окопаят около панелката и няма да си тръгнат седмици.

8. Ако вие искате да си получите жалката заплата кеш, но работодателят ви иска да отчете официално разхода си - дали ще избегнете банката? И колко дълго ще се занимават с вас, ще ви питат и ще ви обръщат внимание? Ама имате запори, ама искате да избегнете плащане на алименти към бивша жена?

9. Ако вие нямате зелен сертификат - и един ден не ви пуснат в офиса по тая причина - дали ще има начин да го избегнете?

10. Ако имате злато и от големите евробанкноти - (недай си боже да се разбере че имате) - какво ще ви с е случи? Дали пък прокуратирата ще чака с години за да повери няколко серийни номера?

11. Ако вие не сте богоизбран, какво ще ви с е случи? Ще живеете точно както живеете и дори няма да посмеете да питате може ли да е по-различно. През това време горните неща се случват на богоизбраните и ние само се тюхкаме. А е време да унищожим богоизбраните. Иначе те вече са ни занулили.

Питайте се, задайте си тия въпроси. Ако не се замислите как стават тия екшъни и всъщност за колко от тия екшъни с богоизбрани ние въобще разбираме - е така ще е завинаги.

Но децата ви, децата ви - децата ви в такава страна няма да живеят.

 П.С

И накрая, мамка му, ако не сте богоизбран, как по дяволите отиваш в мОто-пфое и си купуваш БМВ точно? Айде идете до мото-пфое и за запънете - искайте да ви продадат БМВ. Айде де!?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.