Поискахте едни да умрат, за да могат други да мятат салфетки в събота вечер в БИАД

Поискахте едни да умрат, за да могат други да мятат салфетки в събота вечер в БИАД
12-01-2022г.
56
Венци Мицов
...а според мен е време да се случи ето това...
Възраждане влизат в парламента. Правят военен преврат. Пада сертификата. Излизаме от НАТО и ЕС. Отиваме в Евразия. С това даваме началото на връщането на социализЪма.
И без това доказахме, че не ни влече демокрацията. И че нито можем, нито искаме да живеем в нея. За това мисля, че е крайно време да я напуснем.
Защото тя, демокрацията, изисква усилия. изисква и емпатия, изисква и да има образовани хора, които не вярват на истината ком.
Поискахте ли това? Поискахте ли да живеете така, че и за вас, и за съседите ви да е добре? Поискахте ли всички да сме умни и добри?
Не го поискахте. Вместо това поискахте едни да умрат, за да могатб други да мятат салфетки в събота вечер в БИАД. И за това е време да се върнем в миналото.
BTV. Между другото през 1986, когато гръмна Чернобил медиите бяха такива, каквито днес ги искат феновете на Възраждане на площада.
Те бяха тихи, не говореха за аварията, за да не плашат хората и всеки сам си прецЕняше има ли авария или не. И ако някой умираше, той не умираше от аварията, а с аварията, а освен това нямаше аутопсии и не можеше да се твърди, че аварията е убила когото и да е. Познато ли ви е това?
Та така...Стигат ни толкова опити да сме част от някакво що годе нормално европейско семейство. За да си част от такова семейство, се изисква повече от това да вееш Мангърката на бяйряк...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.