Каквото и да напишеш, според фейсбук коментатори то е или за няколко долара, или за рубли.

Каквото и да напишеш, според фейсбук коментатори то е или за няколко долара, или за рубли.
16-03-2022г.
72
Иван Бакалов
Поляризацията е толкова силна, че каквото и да напишеш, според фейсбук коментатори то е или за няколко долара, или за рубли. За рублите обаче не казват, че са няколко, заради инфлацията, изглежда.
Да поясня за разбирачите. Не знам къде са гишетата, където раздават пари. Но аз наистина взимам долари - от Фейсбук. И евро - от Гугъл. За статиите в e-vestnik.bg. Не завиждайте, приходите са скромни, малко повече от минимална заплата.
В цял свят сайтове с многократно по-големи приходи канят читателите си да даряват, защото парите на стигат да се издържат. Аз не подканям. Двама души правим e-vestnik.bg, без да успяваме да си вадим хляба от него. И като ни омръзне, ще хлопнем кепенците. Фейсбук и интернет са широки, всеки ще си намери каквото търси. Няма да липсваме. Благодаря на двама читатели, които са направили автоматично всеки месец да ни изпращат по 1 долар в пейпал. Също и на още неколцина, които от време на време даряват по някой долар.
Това сигурно са няколкото долара за които постоянно говорят коментиращите
ПП И да знаят путинистите - когато пусна текст изразяващ гледната точка на Русия, взимам повече долари - трафикът се увеличава - и от путинисти, и от онези, които веднага псуват, че правим руска пропаганда. А за текстове против Путин интересът е по-слаб - има ги навсякъде и във всички новини. Но аз не се мъча да изкарам пари като използвам тази ситуация.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.