ЦЕНЗУРИРАНО ЗАРАДИ РАСИЗЪМ

ЦЕНЗУРИРАНО ЗАРАДИ РАСИЗЪМ
30-03-2022г.
49
Емил Йотовски

Автор: Емил Йотовски, Фейсбук

Най-интересното от тазгодишните Оскари е един шамар. Не стана съвсем ясно това скеч ли е или наистина. Може би и затова Уил не случайно получи статуетката за най-добър актьор.

Иначе скучно и политкоректно. А когато е политкоректно няма как и да не е тъпо. А щом е тъпо, значи е модерно. А модерно ли е, значи всичко е наред. А всичко наред ли е, значи някой печели, а ти губиш.

Като помислим малко - трябва да се радваме, защото черен шамароса черен. По този начин се запази етническия мир. Защото когато черен пердаши черен всичко е наред.
Защото ако бял беше шамаросал черен щеше да стане либерално мазало. Щеше да има блeклайвсметър 2, Харлем щеше да обяви война на Манхатън и да я спечели. Южните щати щяха да се отделят, както отдавна им се ще, а Тексас да си стане самостоятелна република. Освен това украинците щяха да станат негри, а хюстънци – донски казаци.
В крайна сметка Путин щеше да е виновен за това, защото нали знаете... А избитото мирно население щеше да бъде вписано в сметката на антиглобалистите.
Но за да бъде ужасът пълен, бих ви накарал да се замислите.
 
Представете си, как гей бежанец удря шамар на скопен трансджендър. Или по-лошо – гей бежанец с маска против ковид яде шамари от бял тройно ваксиниран любител на черни канарчета. Не дай си боже харем на саудитски принц да яде шамари от еманципирани поклоннички на извънземните. Боже, каква драма, какъв ужас. Това направо ще е за номинация.
 
Нека се подсетим, че Оскарите са награди за филмово изкуство.
 
Ключовите думи са две - изкуство и филмово. Не е награда за приведен гръбнак, не е награда за обслужване на демократичната общност (която сама се нарича така), не е награда за малоумие, гейщина, (според филмовата индустрия трябва да осъдим и новоприетият закон във Флорида и да повторим максимален брой пъти думата „Гей“! Много смешно. Няма що.), постижения в глобализма или още по-голям напредък в дехуманизацията. Не е награда и за манипулация, за политически изказвания и всякакви останали социално насочени тъпни.
 
Към момента явно най-интересното в това събитие ще бъде някой шамар по сценарий и остри обиди, казани на шега към всички присъстващи.
 
За следващите награди може да докарат мъж, да роди близначета на сцената и автоматично да получи награда за главна мъжка, главна женска роля и за специални ефекти.
 
Ура!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.