Евросъюзът е Черната дупка, която ще глътне Звездата на България.

Евросъюзът е Черната дупка, която ще глътне Звездата на България.
14-07-2022г.
200
Гост-автор
Евросъюзът е Черната дупка, която ще глътне Звездата на България.
Европа е една вече овладяна територия на Щатите. Ние сме вече латинизирани.
Споразумението ни с НАТО е безусловна капитулация, каквато историята на човечеството не познава.
 България е полигон за изпробване на съвършено непознат досега механизъм за унищожението на цял един народ и неговата държава, със съдействието на самия този народ и неговите основни институции – Парламент, Президентство, министерства, които заработват в един момент по чужда програма... Това е нашата подменена държава.
 Виновни са нашите родни управници, в по-голямата си част негодници, при пълно отсъствие на дълг и отговорност; почти 90% от действащите в момента политици се разроиха, за съжаление, от елитното комсомолско кошерище на БКП; - неадекватното поведение на интелигенцията в България по време на „прехода“ ще си остане едно голямо мазно върху нея петно.
 „Преходът“ у нас премина в необратима катастрофа. Разграбването на страната бе наречено „приватизация“.
 Опозиция в България не е имало. Българската „опозиция“ е обозначена в Записките на самия Франсоа Митеран като „симулативна“. В „Клуба за гласност“ останаха мюретата, начело с Желев.
 Държавата се отказа от задължението си да се накажат виновните. Ако един поне политик трябва да бъде съден за нанесена на държавата ни съкрушителна вреда – това трябва да е бившият президент-председател Желю Митев Желев.
Загубим ли България, губим всичко!
 
   Автор: Из „Който има ухо, да чуе!“
Николай Хайтов

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.