Сагата на семейство Божинови-Лозанови-Дойчеви-Михайлови…

Сагата на семейство Божинови-Лозанови-Дойчеви-Михайлови…
09-06-2012г.
35
Читател

Или как звездните ни двойки водят битки за имиджа и децата си дистанционно от топлите и скъпи страни

Това е поредната футболна драма. Две женички се хранят публично през официалните си фейсбук странички и се надпреварват коя ще е по-оригинална и коя ще изпревари другата… Но това не е новина понеже всички тези публикации са на един клик за цял свят.



 

Иначе историята на любовния четириъгълник (Ники Михайлов-Николета Лозанова-Валери Божинов-Ася Дойчева/Алисия ) напоследък и накратко звучи така:

Николета дава измъчено тв интервю уж, за да разкаже колко щастлива майка е, но успява да вмъкне словосъчетанието „треторазрядна кариера” по отношение на Алисия. Ася отвръща с хапливи коментари във ФБ. После идва ред на тежката артилерия – татко Валери също дава интервю на запис, в което е доста по-разговорлив от съпругата си и обявява война на бившата в името на детето  ИМ. Интервюто е излъчено в „Карбовски/Директно” (Нова ТВ), а междувременно загрижения родител е отлетял за Бора Бора със законната си съпруга Николета и БЕЗ двете му деца… За да отпочинат - той от футболния сезон, тя – от скорошното раждане, и двамата -  от жълтите новини, които сами провокират...

Екскурзията на Божинови започва от Япония и продължава на екзотичния тузарски остров Бора Бора, където влюбените ще отседнат в сламени хиперлуксозни къщички построени върху вода. Удоволствието ще струва на звездите по около 1000 евро на нощ и незнайно колко още хиляди за самолетни билети и глезотийки.


По потвърдена информация става ясно, че през цялото време на своето пътешествие Божинови (въпреки разстоянието) успяват изкъсо да следят излъчването на звездните си интервюта, да дават звездни напътствия и да тормозят цели телевизионни продукции със звездните си претенции.

Сагата на известните продължава. След интервюто на Божинов екс-жената Ася Дойчева все още не е обновила ФБ статуса си. Очаква се тя самата скоро да се появи в друга телевизия и уж случайно да отговори на всички нападки на Валери… И после като напълно безразлична дама да се появи пак уж случайно на публично място с любимия си Николай Михайлов, който засега остава сравнително пасивен по темата...

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.