Чарли Шийн от Враца: Любовта трае 5 минути!

Чарли Шийн от Враца: Любовта трае 5 минути!
30-07-2012г.
268
Симона Милкова

Фетиш – ПЛАТЕНА ЛЮБОВ / Whore addict или просто интервю с човека, пристрастен към проститутки. Николай Матеев (32 г.) от Враца има най-странната зависимост. Той не си пада по хероин или кокаин, не е комарджия, не е и пандизчия. Ники харчи всичките си пари и отделя цялото си свободно време за това да бъде щастлив. Неговото щастие е равно на секс с проститутка. Малки, големи, руси, черни, фини, груби, страстни или нежни за него е без значение. Важното е да са платени, да можеш да си и поръчваш за час или за вечер и после -  който от където.

Ето и ексклузивната изповед на БГ Чарли Шийн само пред Lentata.com: 

Как разбра за своята зависимост?
Зависимостта се е превърнала в нещо повече от проста зависимост. Като си бил с такива момичета, всички останали, с които се запознаваш по дискотеките, изглеждат грозни, като някакви съсипани бабички. Момичетата, които аз поръчвам са много красиви. Понеже много съм поръчвал, всяка от улицата ми се струва ужасна.  Като работя и изкарвам пари по ми е на сметка да си взема една проститутка, тя другата пак ще излезе толкова, но ще е по-грозна, защо да си го причинявам.
Какво става ако не можеш да си позволиш въпросната, която си си избрал?

Досега не е имало такъв случай, имал съм сериозни приятелки, но преди. Сега съм сам и нямам много разходи. Цял живот съм имал възможност да си позволя курва. Честно. Не всеки ден, разбира се, но доста редовно. Тези жени са толкова красиви, че дори един ден в месеца  да бъдеш с тях, ти е достатъчно и си заслужава.
В този смисъл - колко време най-много си оставал без секс?

Най много два месеца, два и нещо, но ако не компаньонка, все ще намеря нещо. Така по-обикновени, по-грозни, докато убия времето и събера някой лев за готина мадама.
Разбрах, че не се кефиш на магистралните. Откъде си намираш момичета тогава - от сайтове, по телефона, по клубове?

Предимно от сайтове, предимно от escortbg.net. Там има много момичета и са от София. Та, най-вече от там си поръчвам. Ползвам и такива от обяви - самостоятелни, не от клубове. Абе, като цяло - от всякъде.
Как вървят сега цените? 

100-120 лева са най-хубавите. Има и по 70, но с по-ниско качество, по-дебели. Искам да разясня, че има разлика да си викнеш от агенция за набиране на компаньонки и просто курви. От агенциите има по-добри попадения, има такива, които работят други неща и ако им трябват пари, се мятат на това за някоя вечер, да изкарат някой лев. Казвам ви - има много красиви момичета, има си фейс-контрол в тия агенции и всичко е както си трябва. Хем изглеждат като все едно са ти гадже, хем си е проститутка за момента.
А ти какво работиш, за колко пари на месец?

Занимавам се с обработка на черни и цветни метали, приблизително над 500 лева вземам от това. За Враца, за сам човек без разходи, е супер. Отделно се занимавам с компютри и от там пада по някой лев, в месеца около 1000 лева ми се връзват. Стигат ми идеално, за да си правя кефа.
Срещал ли си някоя от известните, за които пишат по вестниците и ги спрягат за проститутки?

Аз дори 50 000 лева да имам, няма да ми пуснат фолк звезда. Имаше много скъпи оферти, но тях не ги пускат на всеки - те са за политиците и за големите баровци… Някаква манекенка имаше преди време за 500 лева, с измислено име беше –„Наталия”, та аз я взех на промоция веднъж за 120 лева плюс 20 пътни разходи. Голяма далавера беше това!
Как така „на промоция”?

Ами никой не я беше поръчал цяла вечер и за да не остане празна цяла вечер я пуснаха евтино.
Не те ли разоряват подобни забавления?

Разоряват ме, но аз не съм тръгнал да пестя за нещо - не искам семейство и не спестявам. Това би било отвратително! Моите приятели влачат дечурлига по морето, те реват, ужас, е*ало си е мамата. Не е за мен това, не искам в никой случай семейство.  На този етап така ми е добре. Живея като за последно. Парите и имотите няма да ги отнесеш в другия свят, ама спомените никой не може да ти ги вземе. Има една моя голяма мисъл: който иска да гледа семейство и деца, нека да го прави, аз ще живея и за него. Имаш ли семейство и деца, животът свършва. Не отричам семейството, защото ако ги нямаше децата, нямаше да ги има и тези момичета, но това не е за мен.
На месец колко пари отиват за курви?

Ами на месец поне по два пъти, понякога и по три пъти поръчвам. Горе-долу от 100 до 250 месечно давам. А понякога ги деля и с  приятели.Като цяло мога да си позволя да давам макс 300 кинта на месец. Ако вземам от по-евтините, мога и всеки ден, но предпочитам по-красивите, тях си ги проверяват и доктори и всичко им е ОК. Докато при евтинджосите не знаеш какво можеш да хванеш дори от един поглед.
Гадже имаш ли?

Аз гадже нямам! Имал съм много приятелки, даже красиви момичета, но съм се отказал от всякакви гаджета, не мога да ги търпя. С курвата е друго - просто няма проблеми с нея. Всеки, който ляга вечер до дебелата си жена сигурно му се иска да е като мен, но не може. Хората разбират по различен начин живота, много хора искат да живеят така, но не смеят да си го признаят, защото ще ги отхвърли църквата и обществото.
Какъв е смисълът на живота за теб?

Да живея на ръба. Алкохол, цигари, платени момичета… Всички ще идем на едно място, така че защо трябва да търся смисъл в живота. Някои ще имат паметници, а аз няма да имам, и какво толкова.. това не ме прави по-лош.
Любов изпитвал ли си?

Да, но преди казармата, след казармата открих курвите и край с любовта. Това чувство отдавна ми е чуждо. От дългогодишния ми опит с платен секс, не виждам смисъл в любовта. Такова нещо като любов не съществува. Любовта трае 5 минути, всичко останало е някаква зависимост, по-добре да съм зависим към проститутки, отколкото към някаква глупава жена, за която ще се оженя и накрая ще ми вземе всичко.
Като се влюбиш, пак ли искаш да си поръчваш проститутки?

Случвало се е. Аз съм си свикнал след купон, след употреба на алкохол, да си поръчвам момичета. Иначе ги щадя жените си, важно е да не се ловим. Това е разбирателството - да не се хванем в изневяра. Но не съм роден за сериозни неща, моят живот е живот като на кино, не като семейния - караници и проблеми… Гледам си аз рускините, вечер си поръчвам и ми е супер.
От какво се ограничаваш, за да можеш да си позволиш компаньонки?

От много неща. Бях свикнал със скъпи храни, но в последствие се замислих, че няма смисъл в това. Сега готвя едно ядене за цяла седмица и с другите пари поръчвам жени. Но вече не се ограничавам чак толкова и мога да си позволя това, от което имам нужда.
Имаш ли зависимост към секса? Или е само към секса с компаньонки?

Зависимост в известна степен, да. Много съм потентен, все имам желание.. Абе, нещо като секс маниак, но не в криминален смисъл.  Мога всеки ден, мога и по няколко пъти на ден, но до известна степен мога и да се контролирам.
По колко пъти ти е необходимо да свършваш на ден?

Най-малко по три пъти.  На мен ми трябва час, час и половина, за да свърша. Това значи едва ли не, че цял ден трябва да …
Любител ли си на самозадоволяването?

Да, но предпочитам жена да ми ги прави. В секса всичко ми харесва, нямам никакви задръжки, даже и пред хора ми харесва да го правя. Имам един такъв случай – във Враца в една дискотеката - имаше медицинско парти със секси полуголи жени.  Тогава бях употребил повече алкохол, бях се съблякал по боксерки първоначално, а после съм останал чисто гол, пред всички - 250 човека и все познати. Та тези медицински работнички ме разходиха навсякъде по пишка с една импровизирана инвалидна количка.
Колко струва най-евтината жена, която си ползвал и колко най-скъпата?

Най- евтината -  70, а най-скъпата е онази на промоцията – 140 лева.
Кога за пръв път си поръча момиче?

След казармата, началото на 2002-ра и вече 10 години съм все с курви.
Какво искаш от тях?

Най-често искам анален секс, нестандартен, свършване в устата. И стандартните неща в секса без задръжки. Но не искам да ги връзвам и разни такива. Всичко в рамките на допустимото.
Говориш ли си с тях?

Да. Много от тях са обучени да ти правят компания, може да си споделяте, ама и двамата знаем, че се лъжем и не се слушаме. Все едно си бил с истинска жена, но не съвсем, много неща са ми споделяли, божа работа дали са истина или не. Важното е, че винаги ти оставят хубав спомен.
Влюбвал ли си се в някоя, като Ричард Гиър във филма „Хубава жена”?

Не съм, аз съм ги приел като работнички за удоволствие, не мога да ги приема като потенциални гаджета.
Има ли индивидуалност при проститутките?

То си е едно и също, ама ние /клиентите/ си представяме, че е различно. Факт е, че всички се стремят да изкарат пари и това ги прави еднакви.  Те са обучени, индивидуалността е на сутеньора, който ги е обучил.
Коя ти е правила най-силно впечатление?

Имаше една от жена от Вършец, беше много добра, изглеждаше много умна, беше и много красива. Беше прекрасна, вживяваше се в ролята, свършваше или симулираше  -  не знам, беше с кодовото име „Сашка” и малко приличаше на рускиня. Помня я и до днес.



Би ли се оженил за проститутка?

Не, като знам какво ги правят - не. В никакъв случай, това не са жени да се жени човек за тях, трябва да си плащаш там.  Аз не бих се оженил за нормално момиче, камо ли за проститутка.
Коя е по-сладка - платената или истинската любов?

Със сигурност платената. Истинската е един миг на запознанството, целуването в началото, натискането… и после става отвратително… Платената е сладка - знаеш, че ще я имаш за час и това е. Платената винаги излиза по-евтино освен това - не черпиш, не молиш и винаги ти е сигурно.
Ти изобщо искаш ли да си имаш жена до себе си?

Не съм почитател на сериозните връзки, от време на време може някоя за по един-два месеца. Но като цяло - не мерси, не е за мен това.
Тази зависимост не може ли да е опасна? Как се предпазваш от болести?

С предпазни средства - с презервативи. Но тя опасността е една и съща, дали си с проститутка или с някаква друга жена, все едно. Дори е възможно платените момичета по-рядко да имат болести, защото много се проверяват…
Размерът има ли значение?

Не мисля… Да ти кажа аз не съм с много голям - като сантиметри 17, но е дебел. Като малък са ми правили нещо като обрязване и жените ме хвалят. Докторът ми викаше едно време „ще ти направим онази работа с екстри” и май излезе прав.
Защо не станеш сутеньор?

Не се става така лесно, сложно е. Но било ми е мечта, честно. Обаче това са си е криминален контингент, а аз не съм престъпник.  Аз съм един обикновен човек. Интересно ми е, звучи добре като идея, но не е моят свят това.
Ако си беше събирал парите, които си пръснал по курви, какво можеше да си купиш?

Най-малко един двустаен апартамент, може би и кола. Но аз мразя коли, не ме интересува това, имам си жилище и две къщи, нямам нужда от тези неща, безсмислено е да ги притежавам.
Най-умната приказка, която си чувал от проститутка?

Тази, че разликата между платения и безплатния секс е, че платеният излиза по-евтино. Ако теглиш чертата, си е много по-изгодно.
Болест ли е твоята зависимост?

Зависи, ако го гледаме от медицинска гледна точка, може и да е болест. Но за мен - не е.  То си е дарба, намерил съм приятната страна на живота. По неписани закони, това си е свобода и щастие.
Самата мисъл че го правят за пари ли ти харесва или?

Не, парите са си заплата, то си е сигурно, че ще са с мен, те се кефят за това, че им се плаща. Аз не съм като комарджиите… Знам ли, може би така си избивам комплексите, че няма да имам красиви жени в реалния живот.
Защо, грозен ли си?

Е, не съм Леонадро Ди Каприо, но...
Ако имаш дъщеря някой ден, не те ли е страх да не стане проститутка?

Мислил съм по този въпрос, страх ме е естествено, че може да стане наркоманка, проститутка… Но това е - риск печели, риск губи. Дори да не бях всяка вечер с проститутки, няма гаранция, че не може да ми се случи… Аз поне ще имам натрупан някой друг спомен.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.