American woman

American woman
14-08-2012г.
49
---

Или Америка търси ПОРНО талант

Още от времето на Набоков мъжете са признават, че харесват Лолитки. Някои дори прескачат границата на закона и третират обекта на желанията си като зрял човек. Други се поддават на изкушението и миловидните изкусителки… Именно тези момиченца, отдавна не са деца.

Тя е само на двадесет години, а вече има кариера на порно звезда! Влиза в бизнеса седмица след като навършва пълнолетие. Парите са основният й мотив. Родителите й казали, че ще я обичат въпреки всичко, защото явно и те  са видели the money maker в дъщеря си. И в миг принцесата на татко станва порно кралица. Запознайте се с Джеси:
 

Име: Джеси Андрюс
Години: 20
Професия: порно актриса
Ръст: 173 см 
Тегло: 54 кг
Девиз: Sex and sugar is the flavor 
Не излиза без: червило, дъвки, мокри кърпички

 

 

На вид тя е типичната американска кукла – руса, със светли очи и невинен поглед, но пъшка шумно по време на секс. Живее в Маями и като тийнеджърка работи в магазин за дрехи… По думите й преди да стане част от порно индустрията никога не е гледала каналите за възрастни, само два-три трейлъра на еротични филми. Въпреки това се оказва, че момичето има вроден талант и само за две години успява да блесне пред камерите. В началото на 2012 година Джеси печели няколко титли, за които другите момичета се ча/укат години - „Най-добра изгряваща звезда в порно индустрията”, „Най-добро изпълнение на годината” и „Най-добра актриса”. Филмът й „Портрет на момиче на повикване” получава общо 19 престижни номинации:

Спомням си какво мислех, когато чух името си сред победителите. Казах си - заслужавам да бъда най-добрата актриса, работих здраво и се получи. Продължавам в същия дух. Втората награда ме изненада, тази за изпълнение, защото аз имах само един филм по това време. Голям успех е за начинаещо момиче да спечели два приза от раз. Истината е, че лентата е много красиво заснета, а това гарантира успех в порното. Няма да ви лъжа, че е бил непрестанен купон по време на снимките. Умирах от студ по време на половината сцени, но се надъхвах да продължа и успях. Движех се повече и повече само за да се стопля. След това снимахме в пустинята и си мечтаех за малко прохлада… Сега след като спечелих наградата за най-добра актриса почивам и тренирам във фитнеса. Разходих се до Лас Веган и обмислям новите си проекти.

След наградите следва живот като песен. Така го описва и известният диджей Borgore в парче посветено на младата гола звезда. Досущ като холивудските си колеги Джеси създава и своя колекция бижута, които се превръщат в предпочитан аксесоар от самата Риана. Така двете млади надежди на шоу бизнеса се сприятеляват не само в социалните мрежи. Джеси става вдъхновение и за скандалния фотограф Тери Ричардс.


Джеси е и пример за това как интернет може да те направи световно известен. Блогът й, поддържан изцяло от нея самата,  профилите й в Туитър и Фейсбук изобилстват от голи снимки, загатващи начинанието на момичето. Феновете й се кълнат във вечна преданост. Филмите й са режисирани от най-добрите в занаята. Така момичето от слънчева Калифорния, решило да припечели в Porn Valleyсе се превърна в звезда. Без силикон.

Преди секс сцена не мисля за нищо, нямам ритуали. Слушам малко музика за настроение и това е. Знам, че някои колеги се пипат предварително, за да се усетят, но при мен не е така. Когато режисьорът каже „Екшън!”, аз казвам „ОК! Давай!”.

 

Очаквайте скоро цялото интервю с Джеси Андрюс само в Lentata.com

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.