Актуално
American woman

--- | 14/08/2012

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Или Америка търси ПОРНО талант

Още от времето на Набоков мъжете са признават, че харесват Лолитки. Някои дори прескачат границата на закона и третират обекта на желанията си като зрял човек. Други се поддават на изкушението и миловидните изкусителки… Именно тези момиченца, отдавна не са деца.

Тя е само на двадесет години, а вече има кариера на порно звезда! Влиза в бизнеса седмица след като навършва пълнолетие. Парите са основният й мотив. Родителите й казали, че ще я обичат въпреки всичко, защото явно и те  са видели the money maker в дъщеря си. И в миг принцесата на татко станва порно кралица. Запознайте се с Джеси:
 

Име: Джеси Андрюс
Години: 20
Професия: порно актриса
Ръст: 173 см 
Тегло: 54 кг
Девиз: Sex and sugar is the flavor 
Не излиза без: червило, дъвки, мокри кърпички

 

 

На вид тя е типичната американска кукла – руса, със светли очи и невинен поглед, но пъшка шумно по време на секс. Живее в Маями и като тийнеджърка работи в магазин за дрехи… По думите й преди да стане част от порно индустрията никога не е гледала каналите за възрастни, само два-три трейлъра на еротични филми. Въпреки това се оказва, че момичето има вроден талант и само за две години успява да блесне пред камерите. В началото на 2012 година Джеси печели няколко титли, за които другите момичета се ча/укат години - „Най-добра изгряваща звезда в порно индустрията”, „Най-добро изпълнение на годината” и „Най-добра актриса”. Филмът й „Портрет на момиче на повикване” получава общо 19 престижни номинации:

Спомням си какво мислех, когато чух името си сред победителите. Казах си - заслужавам да бъда най-добрата актриса, работих здраво и се получи. Продължавам в същия дух. Втората награда ме изненада, тази за изпълнение, защото аз имах само един филм по това време. Голям успех е за начинаещо момиче да спечели два приза от раз. Истината е, че лентата е много красиво заснета, а това гарантира успех в порното. Няма да ви лъжа, че е бил непрестанен купон по време на снимките. Умирах от студ по време на половината сцени, но се надъхвах да продължа и успях. Движех се повече и повече само за да се стопля. След това снимахме в пустинята и си мечтаех за малко прохлада… Сега след като спечелих наградата за най-добра актриса почивам и тренирам във фитнеса. Разходих се до Лас Веган и обмислям новите си проекти.

След наградите следва живот като песен. Така го описва и известният диджей Borgore в парче посветено на младата гола звезда. Досущ като холивудските си колеги Джеси създава и своя колекция бижута, които се превръщат в предпочитан аксесоар от самата Риана. Така двете млади надежди на шоу бизнеса се сприятеляват не само в социалните мрежи. Джеси става вдъхновение и за скандалния фотограф Тери Ричардс.


Джеси е и пример за това как интернет може да те направи световно известен. Блогът й, поддържан изцяло от нея самата,  профилите й в Туитър и Фейсбук изобилстват от голи снимки, загатващи начинанието на момичето. Феновете й се кълнат във вечна преданост. Филмите й са режисирани от най-добрите в занаята. Така момичето от слънчева Калифорния, решило да припечели в Porn Valleyсе се превърна в звезда. Без силикон.

Преди секс сцена не мисля за нищо, нямам ритуали. Слушам малко музика за настроение и това е. Знам, че някои колеги се пипат предварително, за да се усетят, но при мен не е така. Когато режисьорът каже „Екшън!”, аз казвам „ОК! Давай!”.

 

Очаквайте скоро цялото интервю с Джеси Андрюс само в Lentata.com

 

 

 Други статии от този авторКоментари