ФеймЧек/FameCheck

ФеймЧек/FameCheck
18-08-2012г.
39
---

„Боримиров лъсна с Ауди за 200 бона”



Според папараците, немското возило на футболиста е скъпо и прескъпо. Разбирачи казват, че леката кола е поръчкова и пълна с екстри. Други коментират, че в последните няколко години Златното момче на българския футбол е сменил половин дузина Ауди-та. Според самия Боримиров таблоидите са написали вярно единствено марката на колата, която обаче нито е нова, нито струва 200 хиляди:
Харесва ми идеята да карам лимузина, но истината е по-различна. Все още не съм си купил такава (смее се)… Сега как ме карате да опровергавам неща, които ми се иска да са истина! Това са глупости. Няма да ви кажа колко струва моята кола, която карам от край време. Свикнал съм с нея и не мисля скоро да я сменям с толкова луксозна. Вестникарите знаят, че харесвам дизайна на Ауди, но не съм чак толкова болен фен, за да си позволя този лукс. Пожелавам на колегите ви, които ме качиха в А 8-ца, някой ден да си купят такава.  

 

                                                                                     * * *


„Всенародният любимец Веселин Маринов премаза с джипа си ограждения на улица в ремонт, пречели му да мине! „



Изпълнителят на „Горчиво вино” не кара пил, но и не спазва пътната маркировка. Не отдавна той беше изловен от папараците да шофира в забранен участък на софийската улица „Неофит Рилски”, която в момента е затворена за ремонт. Джипът на Маринов, модел Land rover, беше увековечен в нарушението. По думите на самия певец това е огромна лъжа:
Къде съм карал в забранена улица? Няма такова нещо! Моля ви, не обръщайте внимание на гнусните вестници!


 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.