Спаси планетата – самоубий се!

Спаси планетата – самоубий се!
24-08-2012г.
255
Надя Теодосиева

Това не е цитат от някоя модерна фейсбук група. Това е мотото на една американска неправителствена организация, прераснала в секта с антиутопични идеи за човечеството. Те са „Църква на евтаназията”.  Името на основателя им е Крис Корда, а центърът на движението се намира в Бостън, Масачузетс и е създадено през 1995 година.  Основната идея на Църквата на Евтаназията е да обясни на хората по цял свят, че са прекалено много и за да спасят планетата си трябва да ПОНЕ да спрат да се възпроизвеждат. Често идеите им звучат като вицове, но членовете са съвсем сериозни в целите си. Иначе слоганите им не се срещат само из мрежата. От време на време Църквата се активизира като спретва показни атаки над банки за сперма, родилни отделения и пр. До 2003-та в сайта им има инструкции за самоубийство, но след като 52-годишна жена ги използва, за да сложи край на живота си, те са премахнати от официалната страница на сектата.

Според Църквата на Евтаназията има четири основни начина човеците да бъдат добри със Земята. Всичките принципи на сектата служат на идеята да бъде възстановен балансът между хора и околна среда – „колкото по-малко хора, толкова повече грижа за природата”. Пак според тях земляните се увеличават с един милион на всеки 4 дни, или 95 милиона годишно. Дори големи епидемии, зарази и войни не успяват да попречат сериозно на този прираст. Именно затова „намаляването” трябва да става осъзнато и подпомогнато от самите хора.

Затова Църквата на евтаназията има една единствена заповед „НЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДАЙ!” Те предлагат и няколко начина, с помощта на които да се изпълнява правилото: САМОУБИЙСТВО, АБОРТ, КАНИБАЛИЗЪМ И СОДОМИЯ.

Ето какво е редно да правите ако започнете да изповядвате тази религия:

Правило 1:
Ако искаш да си член на Църквата на Евтаназията ти не трябва да се възпроизвеждаш, да зачеваш или да еякулираш с цел осеменяване. Ако въпреки антихуманната ти воля заченеш, то моментално трябва да направиш АБОРТ. В противен случай Църквата те отлъчва. Деца имат само тези членове, които са ги създали преди да станат част от учението. И още веднъж – ако спазвате стриктно останалите правила, до аборт няма как да се стигне!

Правило 2:
Канибализмът
не е задължителен за всички членове на Църквата. Той се „изповядва” само от желаещите. Под канибализъм те разбират консумация на човешко месо, но само при едно условие – тялото, от което се яде да бъде на вече умрял човек. Членовете на Църквата признават, че това е най-трудното за разбиране тяхно правило. Наркратко обяснението им звучи така – ако трябва да ядеш плът, нека да е човешка. Защото хората са виновни за намаляването на популацията на толкова видове, че им дължат поне това.  Пасторът на Църквата с насмешка казва, че е „изключително лицемерие някакви люде са ронят крокодилски сълзи заради жертвите на Холокоста, когато на всеки 60 минути изчезва по един животински вид!” Пак според него погребването също не е добър вариант, особено в ковчег, защото замърсява почвата.

Правило 3:
Под содомия в Църквата на евтаназията разбират всякакъв вид сексуален контакт, който не води до зачеване. Освен нестандартни извращения те включват в това число стандартни практики като фелацио, кунилингус, шведска тройка, анално проникване, мастурбиране и т.н. Важното е сперматозоидите да достигнат всичко, но не и яйцеклетка. За Църквата употребата на всякакъв вид контрацептивни е препоръчителна.

Правило 4:
Най-важното правило, което Църквата на Евтаназията проповядва несъмнено е самоубийството. „Ако ще убиваш нещо, започни от себе си… А не от планетата си.”
 По-хуманното обяснение на това условие за членство е, че Земята вече няма възможност да се грижи за толкова много хора, което съвсем скоро ще доведе до глобална екологична катастрофа. После идва глобалното страдание. Не за човека отделно, а за човечеството. В този смисъл според сектата страданието на едни сега може да облекчи други не след дълго /ако разбира се всички спазват останалите три правила/.  Така Църквата всъщност обяснява, че въпреки привидно радикалните си методи се обявява срещу човешкото нещастие. В крайна сметка те искат Земята да продължи да съществува, хората, които я пазят също. И правят всичко по силите да й попречат да се спука по шевовете. Има човек – има проблем. Няма човек – няма проблем.

Словото на преподобния Корда звучи така: Вие имате избор! Може да опитате да промените възгледите си или скоро ще се удавите в собствената си тленност. Ако някой се самоубие сега, аз първи ще му ръкопляскам, ще го боготворя и ще го обявя за светец… Ако ли не, поне станете част от нас, разпространявайте словото ни и учете невежите какво е редно да правят. Вярвайте в това, което казваме и най вече – не се размножавайте!

 

Очаквайте продължение: най-извратените, странни и опасни религиозни отклонения по света само в www.lentata.com

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.