ЕКСКЛУЗИВНО! Американецът, чиято глава струва 2.5 милиона $$$

ЕКСКЛУЗИВНО! Американецът, чиято глава струва 2.5 милиона $$$
27-09-2012г.
93
---

Името му нашумя преди няколко години, когато реши да бъде един от малцината американци, посмели първи да се опълчат срещу Аллах и мюсюлманите. Той запали Корана и нарече това “празник”. Той е ревностен християнин, който смята, че има начин за справяне с ислямската агресивна инвазия. Но неговият начин не е да подаде другата буза.

В ексклузивно интервю за Lentata.com кандидат-президентът на Америка, д-р Тери Джоунс, участвал в разпространението на скандалния филм ,,Невинността на мюсюлманите” обяснява своята нетолерантна философия. Заради филма и други „провинения” спрямо Исляма за главата на кандидат-президента Джоунс има обявена награда от 2.5 милиона долара. Джоунс признава, че е един от „виновниците” , които разпалиха мюсюлманските духове в цял свят.

Д-р Тери Джоунс разказа подробности за местонахождението на продуцента на филма и  даде своята присъда за крайния ислям. Ден по-късно продуцентът на „Невинността на мюсюлманите”  беше арестуван и беше издадена заповед за арест на самия д-р Джоунс. Tова е може би последното му интервю на свобода.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.