ВИДЕО
ЕКСКЛУЗИВНО! Американецът, чиято глава струва 2.5 милиона $$$

--- | 27/09/2012

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Името му нашумя преди няколко години, когато реши да бъде един от малцината американци, посмели първи да се опълчат срещу Аллах и мюсюлманите. Той запали Корана и нарече това “празник”. Той е ревностен християнин, който смята, че има начин за справяне с ислямската агресивна инвазия. Но неговият начин не е да подаде другата буза.

В ексклузивно интервю за Lentata.com кандидат-президентът на Америка, д-р Тери Джоунс, участвал в разпространението на скандалния филм ,,Невинността на мюсюлманите” обяснява своята нетолерантна философия. Заради филма и други „провинения” спрямо Исляма за главата на кандидат-президента Джоунс има обявена награда от 2.5 милиона долара. Джоунс признава, че е един от „виновниците” , които разпалиха мюсюлманските духове в цял свят.

Д-р Тери Джоунс разказа подробности за местонахождението на продуцента на филма и  даде своята присъда за крайния ислям. Ден по-късно продуцентът на „Невинността на мюсюлманите”  беше арестуван и беше издадена заповед за арест на самия д-р Джоунс. Tова е може би последното му интервю на свобода.

 Други статии от този авторКоментари