Защо Нели Рангелова отложи концерта си?

Защо Нели Рангелова отложи концерта си?
07-11-2012г.
181
---

Днес на сцената на зала „България” трябваше да се качи Нели Рангелова, но концертът и беше отложен с няколко дни.  Злите езици веднага заговориха, че шоуто няма да се състои, защото певицата не е успяла да продаде билетите и да напълни и без това не голямата зала (1200 седящи места). Други решиха, че концертът се отлага заради траура в памет на патриарх Максим.  

Lentata.com потърси Нели Рангелова, за да разбере каква е реалната причина тя да отложи шоуто. Певицата сподели, че я намираме в много тежко състояние - на антибиотици и с остра вирусна инфекция. На въпроса за спекулациите в медийното пространство,  относно това, че не е успяла да изпълни капацитета на зала „България”, тя отговори: „ Жълтите клюки са последното нещо, което ме интересува в момента.  А и няма нищо вярно в това твърдение, билетите са продадени много отдавна”.

Нели Рангелова добави, че концертът ще се състои на 28 ноември, защото това е единствената възможна свободна дата.  Заедно с нея на сцената ще се качат и Мария Илиева, Георги Христов и Орлин Горанов. Всички, които са си купили билет ще могат да отидат, без да е нужно да ги презаверяват.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.