Reality Bites!

Reality Bites!
12-11-2012г.
26
---

Минаха няколко седмици от напускането Ви на Vip Brother. Как се чувствате в момента?
Прекрасно се чувствам,както винаги. Участието ми в предаването не ме е променило като душевност, като човек. Станах по-силна и осъзнах, че не трябва да се раздавам, за когото не трябва. Направих си равносметка, че не трябва да се раздаваш толкова или ако се раздаваш да знаеш за кого.
Каква беше причината да ви изгонят според Вас?
Може би не съм била интересна. Не знам какво са очаквали от  мен.  Не съм нито шут,  нито клюкарка , нито интригантка, нито скандалджийка. След това, което вътре беше създадено от страна на Николай, тоя етнически конфликт и после съм станала безполезна.
Все пак смятате, че сте била обект на расизъм?
Може би са се възползвали от мен. За мен хората са два вида - добри и лоши. За мен няма значение кой какъв е, но явно за останалите не е така. И когато някой създаде конфликт,  той става интересен за хората.  Не мисля, че в 21-ви век трябва да мислим и да разсъждаваме така. Промяната трябва да дойде от всеки един от нас. Така, не само ние, но и държавата ни ще бъде променена.
Повечето Ви съквартиранти Ви обвиниха в лицемерие, а сега казвате, че не сте била лицемерна и затова сте станала безинтересна за зрителите?
Това си е тяхно мнение. Не мога да накарам някой да мисли по друг начин. Мнението на когото и да било от къщата не е фактор за мен. Появата ми и участието ми беше със съвсем друга нагласа. Исках да науча нещо, да се обогатя,  да се запозная с нови хора, но не такива - за съжаление такива са по голямата част от хората в България... Защо да съм лицемерна?!  Не ми зависи живота или работата от Къци или от когото и да е от Къщата. Намирам себе си за успяла, умна и интелигентна жена ,за отговорна майка, за човек, който е постигнал всичко. И не съм го постигнала с лицемерие. Това е моето възпитание и култура.
Всъщност, каква беше причината да се съгласите да участвате във Vip Brother? Не осъзнавахте ли, че негативите от такъв тип предавания са повече от плюсовете. А и Вие бяхте достатъчно популярна и преди участието си?
Аз не съм влезнала за популярност. Просто ме поканиха, помолиха ме. Нямах представа какво е това предаване, не съм го гледала преди.  Исках да се усамотя и да си почина от ангажиментите ми и с тази нагласа влезнах. Не за популярност. Едва ли има по-известно лице от мен там, едва ли съм имала нужда от реклама, напротив - аз им помогнах много, за да се гледа предаването. Достатъчно интересна съм, за да ме гледат. Помогналал съм и на останалите участници с моето присъствие. Знам, че те са имали нужда от моята подкрепа, от моето присъствие... Пред Господ съм си чиста, аз знам, че съм им помогнала, макар че независимо с каква нагласа са ме поканили - дали положителна или каквато искат нагласа...
Бихте ли поддържали приятелски отношения с някой от съквартирантите?
В днешно време приятел - едва ли. Нямам лоши чувства към никой, но чак пък приятели. Нямам от това предаване приятели, от други предавания  имам, по-различни хора  - от друга култура.
А имаше ли хора от Вашето обкръжение, които  се отдръпнаха от Вас след излизането от Къщата?
Напротив. Всички ми казаха, че съм най-добрият човек. Всички казаха,  че са спрели да ги гледат след моето напускане, че те не са им интересни. „Ти си най-различният човек”- ми казваха. Даже бях поканена да вляза в Къщата отново. Канеха ме пак да бъда специален гост. Да влезете отново в Къщата?
Да. Искаха ме отново в къщата веднага след това, след като ме изгониха.
Това означава, че отговорът на въпроса дали бихте влезнала отново е категорично „НЕ”.
Не, не, не, мерси . Аз никога нищо не съм правила за пари. Има хора, които са готови на всичко за пари - ако бях такъв човек, може би щях да се върна. Но на мен не ми е това важното.  Не всичко в живота е пари. Не мога да бъда шут и цирков артист. Просто постъпих доста наивно и чисто... чистосърдечно. Пък и много неща не са излъчени. Просто са излъчени неща, за да ме представят по определен начин.  А има много неща, които съм казала и не са показани.
Смятате, че умишлено са Ви представили в лоша светлина?
Не знам, защото не съм го гледала. Нищо до сега. Въобще не съм отваряла да гледам дори моето участие, но никой не ми е казал нищо лошо. Всички ми казват: „Колко различен човек си, колко добър човек си, там не е твоето място, това ще ти е полза, ще се научиш да си знаеш цената”.
Значи все пак сте научили своите уроци.
Да, имам си представа, знам в какви видове предавания да участвам и в какви да не участвам занапред. Но така е трябвало да стане.
Ще продължите ли образованието си? Имаше скептицизъм и по този въпрос и откровеността Ви?
Естествено, естествено!  Това са неща, които като дойде време ще ги покажа. От друга страна - защо трябва да показвам и да се доказвам на някого... аз си знам своите неща и цели.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.