Феновете знаят защо

Феновете знаят защо
16-11-2012г.
46
Лентата

През изминалата седмица екипът ни реализира един социален експеримент. Целта беше една – да отговорим на въпроса: От какво е предизвикан огромният интерес у масовата публика, когато по телевизията се появи  Николета Лозанова?

За целта поканихме нейни почитатели, избрани на произволен принцип от социалната мрежа. Най-малката фенка беше на 13, а най-голямата на 36. Отговорите бяха еднозначни – освен, че Николета е красива и прекрасна, почитателите й бяха единодушни и за друго. Тя им е обърнала внимание, добавила ги е като приятели във Фейсбук, отговаряла е на съобщенията им. Показала им е, че не покрива българските предстaви за “звезда” – а именно, не е човек, с който не може да се говори и който се е самозабравил. Напротив, по техния си начин те я описаха като „земна и свестна”. Нещо, което за тях я прави наистина необикновена.


Освен всичко те успяха да се докоснат до своя идол и идолът носеше култови подаръци за почитателите си. Но повече за това през декември в предаването „Отечествен фронт” по Нова телевизия...

Този проект не е рекламна кампания за важността и популярността на Николета Лозанова. С него  ще опитаме само да дадем отговор на въпроса, на който сами не успяваме да отговорим. Защо е толкова интересна за вас?!

Следва фотопродължение

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.