Невероятната история на Тайлър Морис

Невероятната история на Тайлър Морис
02-01-2013г.
77
---

Тайлър Морис завършва гимназия през 2007 и като повечето американци от средната класа е надъхан от идеята за велика американска нация, която се бори за свобода и равенство, и решава да се присъединява към армията. Младият  Тайлър се интересува от специални операции и може би заради това се присъединява към специалните части, отговарящи за обезвреждане на боеприпаси или казано по друг начин, Тайлър се обучава за обезвреждане на бомби. Започва своето обучение през 2008 и завършва на 24 юли 2009. От тогава е преместен във Вирджиния Бийч,  където продължава да служи и учи.  През януари 2012 е изпратен на първата си мисия в Афганистан. Трябвало е да се върне на 3 май 2012, но е ранен при операция. Нараняванията му са тежки – губи двата си крака, лявата ръка от бицепса и изцяло дясната ръка. Незабавно е върнат във Вашингтон.


Гимназиалната му любов  , Даниел поема грижите за него и е до него по време на рехабилитацията му. По-късно през 2012 те сключват брак.
Всички очакват от Тайлър да се затвори в себе си и да изгуби любовта към живота, но вместо това, той не пропуска и ден рехабилитация, скача с парашут, и става лице на много кампании в подкрепа на ветераните от войната.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.