Ч.Р.Д. на най-голямата!

 Ч.Р.Д. на най-голямата!
24-04-2013г.
40
Мартин Карбовски

Желая ти най-красивото и смислено бъдеще в работата,  живота и на сцената. Как си днес?

Благодаря ти! Както винаги прекрасно се чувствам, домът ми е пълен с цветя и за мое удоволствие почти всички са бели.  Днес получих писма и подаръци от страшно много хора, сред които моите приятели от Фантастико, кметът на София Данчето Фандъкова, госпожа Динева и Евробет, министър Владо Пенев, моите музиканти, Уотър Хаус, и бТВ и БНР. Но най-много ме разчуства обаждането на моята учителка Савка Ненова която ми пожела нещо прекрасно – да устоявам на ураганите, които ме връхлитат и никой да не може да те скърши.

 Имаш ли любим певец и песен, която би искала да ти изпеят на рождения ден?

Предпочитам друго - по-добре ти ме поздрави с един нов прекрасен текст за песен. А аз днес те поздравявам  с твоя последен текст на моята песен „Ако спра да обичам“. И си ми обещал още текстове, не забравяй!

Връща ли се интересът към българската естрада от 60-те, 70-те и 80-те? Има ли нещо в музиката от тази епоха, което днес ни липсва?

Ако се връща интересът към качествената поп-музика в държавата, това е хубаво.  Хубавата българска музика винаги ще предизвиква интерес, а аз благодаря специално на моята публика, благодаря й от цялото си сърце.

Остана ли някоя световна сцена, на която искаш да изнесеш концерт?

Съдбата е решила живота ми да минава на сцената и там, където ме заведе съдбата, там ще бъде сцената ми.

Може ли музиката да помогне за излизането от тежката  криза, в която е изпаднало обществото?

Може, но преди това обществото трябва да започне да се лекува и да потърси лекарството на вечния дух в музиката. Когато го потърсим, не може да не открием началото на своята вяра в силата и успеха на българския дух и общество. Това ще бъде началото - да повярват хората във себе си, а не само в парите и материалното, който по някакъв начин уж някой трябва да им даде. Духът е музиката, културата и изкуството и не на последното място възпитанието и образованието. Благодаря ти много и още един път - поздравявам моята публика.

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.