Нумероложката на Бойко предрича края му?

Нумероложката на Бойко предрича края му?
07-05-2013г.
90
Адриана Аврамова

Кристина Сунгарска е сред най-изтъкнатите нумеролози в България. Завършва право, но определя нумерологията като свое призвание. Нейни клиенти са много популярни лица, спортисти, адвокати и бизнесмени. Но е известна най-вече като нумероложката на политиците… и на Бойко Борисов. Какво вещаят числата и на него и на България за настоящата 2013-та година.

В тези смутни времена хората интересуват ли се нумерология?

Все повече хора, търсят алтернативни способи, които да им бъдат в полза и от помощ. Нумерологията е наука, която отваря врати на търсещи любознателни хора. Хора, които не се задоволяват с прости и рутинни отговори на питанията си. Себепознанието е най-сериозен фактор в изучаването на материята. Когато чрез числата успееш да разбереш себе си, това ще направиш и за другите. Всеки се интересува от потенциала и капацитета, който е заложен в рождената му дата.

С кои от прогнозите си се гордееш?

Гордея се, с много от прогнозите си. Много хора ми се обаждат след време, за да потвърдят прогнозите на цифрите, които съм им дала. Понякога и аз самата оставам учудена от точността им. Ето например една прогноза за Сергей Станишев, който тогава все още не беше семеен и нямаше деца. Преди две години, по повод едно интервю казах, че Сергей ще намери жена, с която да се задоми и ще им се родят две деца. Когато споделих това с майка си, тя ми каза, че тази прогноза й се струва абсурдна и горко и на професионалната ми кариера. А днес това е факт, но към онзи момент аз също бях изненадана от информацията, която получих след изчисление на нумерологичната карта а Станишев.

Има ли неща, за които си сгрешила или хора, които да са останали недоволни от прогнозите?

Всеки ден греша, независимо колко добре разбирам динамиката на числовите вибрации. Човек съм и работата с толкова много хора е голямо предизвикателство за мен. Много ми е трудно да работя с хора, които ме смятат за гледачка и ясновидка. Гледам да поднасям информацията за всеки по един и същ начин, но има случаи, в които оставам неразбрана. Имаше една жена, която ми сподели, че не получила нужното съчувствие и любов от мен, докато съм анализирала информацията от цифрите в рождената й дата. Усещам, че все още се уча и даже хората са тези, които ме учат как да бъда по-добра в работата си.

Идват избори, каква прогноза можеш да направиш?

В началото на 2013 г. казах, че независимо дали Бойко Борисов ще бъде министър-председател, ГЕРБ ще бъде с мнозинство пред останалите политически партии.

Неведнъж си правила прогнози на и за Бойко Борисов, какво вещаят числата за него сега?

Срещнах лично Бойко Борисов, когато все още беше главен секретар на МВР и той поиска да му направя прогноза за следващите години. Казах му, че следващите 10 години той ще успее да постигне успех във всяко едно начинание, независимо дали то се отнася към политическа кариера или частен бизнес. Но тези 10 години са към края си и смятам, че няма да се задържи за дълго като самосиндикален политически лидер.
Вещаят ли числата успешна година за Сидеров, предвид социологическите проучвания, които излязоха за АТАКА?

Не бих казала.

Можеш ли да прогнозираш каква ще е  2013-та година за България?
Хоризонт 2013 е различен, на него се полага да разгърне добрите отношения между хората, както в сближените кръгове и общества, така и сред семейства и роднините. На преден план изпъква стандартът, който човек е желал. В много случаи има шансове той да бъде доближен или постигнат. Хората ще искат по-голяма сигурност в оцеляването и бита си. Социалната политика ще разцъфне, защото институциите и банките ще започнат да се съобразяват с хората. В предходната година човекът заяви, че личната му свобода и неприкосновеност принадлежат единствено и само на него, като постоянно ходеше по митинги и протести, а в настоящата година стандартът, който е искал да има, ще бъде постигнат.

Какво говорят числата?

Съдбата може да бъде видяна през призмата на цифрите, защото именно те говорят за истинската и вярна посока (мисия), която човек има възможност да осъществи в жизнения си път. Негативните събития в нумерологичните карти на хората са всъщност уроците, които ще ги направят по-силни, по-добри и кипящи за живот. „Съдба“ означава да се отговори на въпроса „Защо нещо трябва да бъде преживяно?“.

 

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.