ВИДЕО
Богдана Карадочева: "Освен физическо убийство, има и убийство с думи!"

Лентата | 06/08/2013

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

На 28.07. в предаването „Фронтова линия“ Костадин Чакъров, съветникът на Тодор Живков заговори за лагерите на смъртта, според документ, който Чакъров е предал на Петър Младенов там са лежали между 1018 и 1118 българи. От тях около 30, 40 са попаднали с цвят на нещо, което мирише на бунтарство. Чакъров говори за 59, 60, 61 и 62 година. Той отбелязва, че лагерите не са политически, а криминални. В разказа на екс съветника стана въпрос за бащата на Богдана Карадочева – Иван Карадочев.

„Действително аз не одобрявам това, но в ония твърди следвоенни времена, нейният баща е бил любител на декоративния пол, на женския пол. Вероятно са му извъртели някаква интрига и той е посегнал на едно младо девойче, 14 годишна – непълнолетна, може да са му завиждали за кожусите, не мога да ви кажа, гранична ми е тази ситуация. Но заради това непълнолетно девойче той отива в лагера и там умира.“ – каза с извинение за думите си Чакъров.

Разказите му провокираха Богдана Карадочева да поиска право на отговор. Певицата беше крайно възмутена от разказите на Чакъров, според нея той безпричинно трака кокалите на убития й като куче баща, който дори няма гроб. За нея това, което прави Чакъров, е кощунство. Карадочева извади документите за въдворяването на баща си, както и смъртния му акт. Вижте какво сподели тя за Иван Карадочев в следващото видео.  

 Други статии от този авторКоментари