Пореден побой над Спешна помощ?

Пореден побой над Спешна помощ?
07-09-2013г.
26
---

Костадин Тасев, по-известен като бащата блудствал с 3-годишния си син, Сашко за пореден път привлече общественото внимание, след като си навлече гнева на медиците от Спешна помощ Сандански миналата нощ. Христина - жената, с която живее Костадин, тази нощ роди третото си дете в къщата им на ул. ,,Елхово”. Екипът на Спешна помощ твърди, че Тасев ги нападнал след като дошли, защото сметнал, че се забавили. Има нещо гнило – този човек изплува в криминалните хроники периодично – или той се оплаква, или се оплакват от него, но и в двата случая никога няма наказани.  Каква е и другата страна на скандала от миналата нощ и как в няколкоминутно интервю един човек успява да вмести – побой, раждане, изнасилване и проституция, разберете от самия Костадин Тасев и неговата гледна точка пред lentata.com

Какво се случи? Защо нападна екипа на Спешна помощ?

Не съм нападал никого. Тази нощ Христина ме събуди, защото имаше болки. Аз станах и се обадих на телефон 112. Казах им, че ражда, водите й бяха изтекли и имаше болки. Аз не съм лекар и не знаех какво да направя, помолих за линейка и дадох точни указания за адреса. След това слязох да ги изчакам, но те се забавиха и аз се качих при жена ми Христина. Видях линейката от прозореца и изтичах, те обаче завиха в другата посока. Аз отново се качих и позвъних на 112 и им казах, че линейката завива в грешна посока. Изтичах отвън да ги упътя. Линейката спря и екипът беше ядосан, че звъня на 112. Качихме се и видяхме, че Христина е родила в леглото ни, а не както писаха днес, че родила в болницата!

Лекарят взе една ножица и се опита да среже пъпната връв, но не можа, аз се възмутих, а те ми отвърнаха да я вдигна и да я занеса в линейката. Не знаех какво да направя, тя беше родила в леглото - как гола да я нося в линейката?!

Питах ги нямат ли носилка, а те още повече се ядосаха, че ги занимаваме.

Накрая я взеха в чаршафа и я занесоха с бебето до линейката. Аз тръгнах да се кача при нея, но те ме избутаха и казаха, че нямам право. Шофьорът на линейката дори се опита да ме бутне на тротоара. Мисля, че ако се проверят GPS-ите на линейката ще видите, че казвам истината.

 

Защо тогава те твърдят, че си ги нападнал?

Защото се ядосаха, че звънях няколко пъти на 112 и казах, че линейката закъснява и отива на грешен адрес. Аз лично отидох в полицията, за да им кажа какво става и че не ме пускат с жена ми в линейката. След полицията отидох направо в болницата, там ме чакаха около десетина човека от болницата -лекари, санитари с престилки. Единият държеше някаква дръжка и замахна да ме удари, а патрулката вече беше пристигнала. Изобщо не трепна, че ме напада пред полицаи, а те нищо не направиха, аз тръгнах да бягам. Избщо не видях Христина, полицаите ме арестуваха в 4:30 сутринта за нападение срещу екип на Спешна помощ.

 

Какво ще правите сега с Христина и детето?
Христина е решила да го даде в дом. Това дете не е от мен. Тя беше изнасилена от цигани в Сандански, които искали да я направят проститутка и да работи за тях. Това не е първият случай с тези цигани, те с това се занимават – въртят проститутки тук и в Гърция. Те са я задърпали и са я изнасилили, а Христина се срамуваше да ми каже дълго време. Разбрах от други хора какво се е случило. И за този случай лично писах жалби в полицията, но така и нищо не се случи – циганите си продължават работа спокойно, а аз ходя по дела...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.