Държавата на педерастите в расо

Държавата на педерастите в расо
03-12-2013г.
96
Адриана Аврамова

Нали знаете, че един народ без вяра не е народ?...

Често съм си мислила, че едно от малкото неща, които крепят българина е вярата. Нищо, че всеки я показва по различен начин и предимно по празници. Нищо, че с всяка година броят на посетителите в храмовете намалява, а доверието в църквата като инситуция - също. Вярвам, че вярата все още я има някъде, вкоренена в този народ . Истината е, че само тя ни остана...

            Заради всичко това винаги съм гледала с почит и уважение на духовните лица, които са избрали да се лишат от ''благата'', които предлага съвременният свят, за да служат на Бог. Всички сме чували упреци към църквата, към митрополити и попове. Самата аз съм ставала свидел на неприятни гледки, свързани с взимане на пари за прочитане на молитви, но все съм намирала някакво извинение за действията на тези хора. До този момент.

Отдавна в общественото пространство се носят слухове за разврат в едни от най-големите български манастири. Досега това са били само думи, предавани от уста на уста, или както се казва на латински '' fama est ''. 

За съжаление точно, когато държавата се тресе от скандали, проблемите се трупат един след друг и народът търси утеха в малкото огънче на восъчната свещ в храма, духовните лица забиха нож дълбоко във вярващия човек.

Медиите гръмнаха - ''Гей оргии тресат Троянския манастир. Монаси се чукат в манастира и показват членовете си в интернет. ''

Стигнахме дъното. Някои неща е хубаво да останат в тайна. Случващото се в Троянския манастир, и очевидно не само в него, показва разрухата на държавата, на църквата, на вярата и респективно на цял един народ.

И тук не става въпрос за гей-връзките на монасите, не става въпрос дори за показаните полови органи в Интернет. Нещо много по-страшно е ... Гледката на т.нар. духовници да говорят цинизми, забравяйки в какво са се клели и какво проповядват, е отвратителна. Същите си говорят в женски род, сякаш са в долнопробен бардак, а не в свято място. С устните си, с които четат молитви се заканват  на млади момчета по скайп с реплики от рода на :

''Искаш ли да опиташ троянска чушка ?'' ....

''Гъзът ще ти замръзне.''

 

Не знам дали това го има в други държави. Може би да, може би не е чак толкова ненормално, но когато последната ни надежда е пътят към храма, осеян метафорично с кондоми,  какво ни остава?

И знаете ли, проблемът не е в гейовете, а в откровената педерастия, облечена в монашеско расо. За справка: от 6 монаси, 4 са педали, 5-ият имал любовница.  Простете, макар и дълбоко вярваща, не претендирам, че съм отлично запозната с християнските норми, но не гласеше ли седмата Божия заповед - ''Не прелюбодействай'' ?

Не се ли казва в т.нар. Свещен кодекс :''Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия'' ?

И, ако тези заповеди биха могли да не важат за модерния човек в 21-ви век и това да бъде разбираемо, то за духовниците, приели да проповядват религията и ценностите, които я съпътстват, трябва да са задължителни.

Какво правим, когато дори духовниците ни не могат да си държат половите атрибути мирно?

Когато дори те нарушават това, в което уж се кълнат и вярват ?

Когато заспиват с ръка на членовете си, след като са ги размахвали на момчета по скайп ...а после подават същите тези ръце на посетителите в манастира да бъдат целунати? ...

Какво правим с монасите, които плюят върху Христовия символ - кръста, защото  някой не е имал възможност да им остави повече от 5лв. за освещавене / ритуал, който трябва да се извършва безплатно и на добро воля .../ ?

Нося кръст върху гърдите си и дълбоко вярвам, че ме закриля и ми носи късмет, наречете го суеверие, ако щете... Сега го гледам и се питам дали някой е дръзнал да се изплюе върху него, понеже не си спомням колко левчета съм оставила, когато е освещаван ...

Гледам символа на вярата ми и си мисля, че май само той остана такъв ... А, който си няма дори и наплют кръст? Къде да отиде да се помоли и да потърси смирение ? При монаха, който си показва члена по скайп, при онзи с любовницата, или при другия, който правел секс в паркирана до манастира кола ?

Тези хора посегнаха по най-гнусния възможен начин на единственото нещо, което закрепва едва-едва народа през последните столетия. Търпяхме и простихме за скъпите коли на някои митрополити, за надменното поведение на много духовници, за искането на колосални суми за ритуали като кръщене, за всички други дребни измами, но границата вече не е премината. Тя е разрушена. Тези хора не заслужат титлите пред имената си. Заслужат затвор. Заслужат го и няма да го получат, защото мамка му - живеем в България - страната, в която всичко е сбъркано.

Изгубихме поредната инситуция в държавата, този път най-важната и уж най-независимата.

Изгубихме я заради педераси, които очевидно не са само в парламента, както си мислехме ...  

Вече сме Държавата на педерасите в расо. Монашеско расо.

Бог да пази България.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.