Актуално
Българинът като женски полов орган

Адриана Аврамова | 30/03/2014

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Българският мъж е заприличал на женски полов орган. П*тка. Без извинение за нецензурната дума .

Да, да, разбира се, има по някое и друго изключение. Но, когато започват да надделяват мъжете-п*тки над мъжете-алфа, положението става критично.

Мъжът, олицетворяващ женския полов орган си остава п*тка завинаги. На 20, 30 или 50 години, работещ или безработен, женен или ерген - няма значение. Това са странични фактори.

Жени, ще ви кажа нещо за него. Как да го познаете.  

Не е трудно, тъй като това е всеки втори българин. Онзи, с когото се разминавате на улицата, таксиметровият шофьор, колегата ви, продавачът на цигари и ... най-често това е мъжът до вас. Точно така  - онзи, когато обичате, живеете с него, грижите се за него и по всяка вероятност имате или искате деца. Приели сте го, защото...друг избор няма или пък, защото - ''всички са еднакви''. Или просто, за да не сте сами.

Мъжът-п*тка не се ражда, той се създава с времето. Като се започне от майката, която го глези като типичното мамино синче, добавим примера на бащата-ебач /пияница или просто нехранимайко/, минем през репликата, която гласи, че  - '' на момченцата нищо не се отказва, да не им стане нещо'' и завършим някъде към тийнейджърските години, в които вече порасналите '' мъже'' решават да демонстрират сексуалната си мощ на всичко що има дупка...

И за капак - титанът на човешките взаимноотношения Наталия Кобилкина ни учи да ги възхваляваме, обичаме, почитаме и едва ли не да им се кланяме, дори, когато грешат.

Може би пак от гледна точка на идеята - ''да не им стане нещо''.

Българският мъж обича жените, но не онези, които символизират красота, интелект и чар, а другите, олицетворяващи секса и разврата. За по-накратко ги наричат с  благозвучната дума п*тки.

'' Тая е страшна пу*ка'' е равно на - '' Тази е много готина, искам да правя секс с нея'' .  Явно от толкова честата употреба на думата, мъжете са я приели лично ...

И направо са заприличали на така любимия им женски орган.

Мъжът-п*тка има няколко отличителни черти. Той не осъзнава, че носи белезите на женски полов орган, дори напротив. Това му е чарът. Често парадира с онова, което нарича ''мъжественост'' и има привидно твърде високо самочувствие -  без покритие. Облечен е обикновено в реплики на маркови дрешки, с гъзарски очила и обувки стил „Евгени Минчев”. Има, да кажем - Опел корса, но я управлява като БМВ.  Третира колата си като ''пичеловка''- в превод средство за забиване на пички.

''Всяка жена може да е моя'' - това е мотото на мъжа-п*тка.

Всичко това е привидната маска на един комплексиран и разглезен мъж.  Човек, парадиращ с анаболната си физика, внушаващ на пръв поглед респект, но пък погледът му го издава.

Както се казва -по погледа ще го познаете. Мъжът-п*тка, каквото и да прави лъха на наскоро обезчестена жена. Същият спи с жени, които са много повече мъже от него.

И тук идва въпросът - къде отиде БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ ? Мъжът- Алфа или, както го наричате, онзи истинският, мъжкарят, онзи, който не те отвращава с държанието си на женичка в цикъл.

Няма го. Изчезна някъде в света на мъжете-п*тки - онези, които един ден ще имат деца и ще ги възпитават по същите п*тьовски правила. Да са ни честити и със здраве да си ги ползваме!

 

N.B !  -  Думата ''п*тка '' е използвана многократно в текста. Не за друго - просто свиквайте с нея.

 

 Други статии от този авторКоментари