Сираците на Прехода

Сираците на Прехода
08-05-2014г.
63
Гост-автор

"Обикновените хора по-скоро вярват на голямата лъжа, отколкото на малката. Това съответства на примитивната им душа. Те знаят, че за дребното и самите те са способни да излъжат, но да излъжат за повече, май че биха се притеснили. Голяма лъжа даже няма да им дойде наум." (Адолф Хитлер)

Здраво ни прецакахте! Оказахте се тъпа публика на кофти представление, в което действащи лица са Преходът и Демокрацията, a вие стоите и чакате. Четвърт век гюбек и сланина, и "ой тигре, тигре", а проклетата Демокрация още се пудри зад сцената и пълни джуките си Ботокс. Повече от ясно е, че тя няма роля в този театър, както и вие. Вие сте просто публика, тъпа при това, която стои и гледа. Дори със страшни болки в задника, пак стои и гледа.

И ние сме публика, но не на същия спектакъл, а на вас самите. Парад на красиви глупаци и остроумни психопати, и некъв шибан преход, който е сакрално оправдание за говната в главите им.

Писна ни!

Затова децата ви отлитат!

Ако в образованието ви имаше изкуство, а не говна от главите ви, щяхте да знаете, че публиката притежава страшната сила да напусне представлението по собствено желание, но както вече казах, вие сте тъпа публика и не ви ебе за образованието, а и едва ли имате собствени желания.

От ръката си храните онова, по което плюете.

Тук здраво ни прецаквате, защото без да я миете, със същата ръка храните и нас. А сте болни! Сеете чумата на прехода. Подути устни и гърди, загуба на ребра, оплешивяване, дебел врат, издут корем, клептомания и наличие на говна в главата са основните симптоми, но и здравеопазването ви не струва и не може да направи нищо. Чумата си взима своето и търси следващите жертви.

В Румъния може и да няма вампири, но в България със сигурност е фрашкано със зомбита. Мутри и мутреси, златки и лисици, грозни и красиви, бедни и богати, ще ги познаете по празния поглед и отворената уста - образът на кретенизма, нацията и тъпата публика.

Терминал 2 също е плод на вашия преход, но е път към нашия. Казват, че капитанът потъвал с кораба, но ако светът свърши, Бог няма да слезе с него, като цяло не му пука. По-страшното е, че и вас не ви ебе, и нас спира да ни ебе, и заебаваме всичко за да намерим хора, които ги ебе, защото ебането е живителната сила, а не преебаването.

Страшно е да чакаш нещо да се случи, особено 25 години, но е непростимо тъпо да не правиш нищо. Можехте да напуснете нелепия спектакъл, но както споменах, образованието ви е кофти и изборът става труден. Вината е ваша. Четиридесет и пет минути изобразително изкуство за цяла седмица са пирон в ковчега на идиота и кур в мозъка. И, за да не стана жертва на фекалната интелигенция, ще мина отвъд присъщото празно критикарстване и от дебрите на критичното мислене ще извикам "Чети и търси сметка!"

Винаги питайте "Защо?" Така говната ще изчезнат, погледът ще заблести, ще затворите устите си и в реда на нещата, ще обърнете внимание на образованието и ще махнете смирено на Прехода, който отдавна ще е зад гърба ви.

Ако ли не, Боже, избави България и моля всички да затегнат коланите... Не само пътниците.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.