Арест преди двата куршума (ВИДЕО)

Арест преди двата куршума (ВИДЕО)
20-05-2014г.
35
Лентата

В неделя в предаването на Карбовски 65-годишният Никола Манев от Горна Оряховица заплаши, че ще убие болната си съпруга и след това себе си, със законно притежавания от него револвер, в който имаше два патрона. Бай Никола каза, че ще направи това, защото иска да спрат да живеят в мъка и унижение, в бедност и забрава.

Добрата новина е, че страшно много хора искат да им помогнат, но има и лоша, гадна и напълно нелогична новина. 

Днес полицията е посетила дома на бай Никола и е иззела оръжието му и двата патрона, които той пазеше за фаталните изстрели. За патроните бай Никола каза, че  ще ги използва ако запорират пенсията му заради невнесена вноска по кредит. Полицията е сметнала публичното самопризнание на отчаяния мъж за заплаха и затова днес срещу него е образувано досъдебно производство за планиране на убийството на болната му съпруга. Днес полицията е сложила белезници на Никола Манев!

Искаме да ви кажем само едно нещо. Досъдебно производство трябва да се образува срещу държавата. Защото държавата е тази, която убива. Която вместо да се погрижи бай Никола да не иска да умре, го убива всеки ден – бавно и мъчително. И накрая заплашва, че ще го съди, докато му слага белезниците. Живеем в абсурд, в който майките, бащите, бабите и дядовците ни са унижавани всеки ден, от всяка инстиуция. Живеем в абсурд, в който вместо възрастните хора да искат да изживеят светли старини, избират смъртта и се молят тя да настъпи по-бързо.

Вижте следващия видео материал и се опитайте да разберете абсурда, в който тези хора са принудени да живеят. И да умрат.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.