It’s ФИКИ time!

It’s ФИКИ time!
29-05-2014г.
27
Адриана Аврамова

Фики, гласува ли?

Да, разбира се, че гласувах.

На твоето участие беше Бареков, празнуваше резултатите от изборите. Това поласка ли те, притесни ли те, все пак си млад изпълнител?

Не, напротив. Дори ми стана готино, че точно г-н Бареков е дошъл да празнува точно тук с мен. Беше много готино, много се забавляваха всички, включително и той. Забавлявахме се и с всички абитуриенти, все пак и аз съм такъв.

Направи ми впечатление, че пееш абсолютно на живо, за разлика от доста твои колеги.

Да. Всеки изпълнител трябва да пее на живо. Срамно е да не пеят на живо. Аз не одобрявам това, че част от моите колеги не пеят на живо, но пък хората виждат кой-колко може...

Баща ти ли те е учил, знам, че и той пее постоянно на живо?

Да, абсолютно, той ме е учил. Той винаги пее на живо. Дори да си останал без глас, трябва да пееш. Когато пееш на живо, хората го виждат, става купон, става и много по-чувствено и можеш и да импровизираш. Макар че хората по заведенията често не го разбират, обикновено защото са подпийнали и не им прави впечатление кой пее на живо и кой не. От живото пеене се впечатляват хората, които разбират от музика.

Като казахме фенки, видях, че доста ти се радват момичетата тук, на участието ти. Предполагам и по принцип е така, правят ли ти неприлични предложения?

Разбира се, че е имало такива предложения.

Да кажем, че фенките имат шанс?

Аз съм сериозно момче и по принцип не си падам по несериозните връзки. Предпочитам да имам сериозна връзка и да съм верен на момичето, което е до мен… Но сега нямам гадже и мога да експериментирам, да (смее се). Но пък търся подходящото момиче, дано се появи скоро и е сериозна.

Някоя от твоите колежки, може би?

От моите колежки не виждам коя е сериозна (смее се ).

Пак те връщам на темата за това, че си ерген. Ти изглеждаш страшно възпитано, дори притеснително момче, в този ред на мисли – като ги гледам момичетата, тук в дискотеките, които се държат предизвикателно, нахакано и т.н., ти представяш ли си се до такова момиче?

Не си падам по нахалните момичета. За мен момичето трябва да е скромно, красиво, изобщо не отива на жена да се държи нахално и да е по-отворена от самото момче. Това изобщо не е секси и не е привлекателно.

Баща ти преди време беше споменал в едно интервю, че държи твоята бъдеща жена да бъде девствена. Какво правиш по този въпрос, защото ми се струва, че ще ти е трудно да намериш такава?

Има такъв закон в нашето семейство като цяло. Жена ми трябва да е девствена, наистина, това е вярно. Но трудно ще намеря такова момиче, защото... май не трябва да казвам много неща, но... все пак мисля, че все още има момичета, сериозни, които чакат голямата любов, която ще срещнат в живота си, и ще продължат напред само с него, няма да си изневеряват и така.

Ти са само на 19 години, какво ще правиш занапред, с образованието например?

Смятам, че всеки млад човек трябва да има висше образование, искам да продължа да уча. Най-много искам в Музикалната академия, защото досега съм учил в Музикалното училище с профил поп и джаз пеене и мисля, че там ще е най-подходящото място за мен.

След успеха ти на Олимпийските игри през 2012 са те приели без изпит в Кралската академия, защо се отказа от това?

Аз тогава бях само на 16 години... и майка ми, като всяка една майка, много се тревожеше да ме пусне там сам да се оправям. Баща ми пък той много се зарадва, но майка ми много се тревожеше и затова не се получиха нещата.

А сега как ще съчетаваш образованието с работата? Ти имаш всеки ден участия?

Много трудно, но всеки, който истински иска нещо, винаги може да го постигне, ако ще да ставам много рано, да чета извънредно... ако човек има желанието, ще го направи.

Последно – като абитуриент, какво ще кажеш на другите абитуриенти?

Да са живи и здрави и не по-малко важно – интелигентни и възпитани. Защото днешната младеж е станала по-груба към по-възрастните, нямат респект към тях, а трябва.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.