Актуално
Всички обичат Бойко?

Адриана Аврамова | 08/06/2014

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Нали знаете, че всяко момиче в тийнейджърските си години си е падало по някой известен сладур от ТВ екрана... въздиша по него и мечтае поне веднъж да се срещне с идола си? Често този човек остава тръпка на девойката и до зрялата й възраст. В повечето страни набедени за такива кумири са хора като Джъстин Бийбър, Тейлър Лаутнън, Робърт Патинсън и вече поостарелите, но „вечни“ Джони Деп, Брад Пит и Джорж Клуни.

В България наблюдаваме друг феномен, който част от вас ще опитат да опровергаят, но той е факт, така че ще ви бъде трудно.

Ако питате някое младо момиче – ученичка или студентка, кой е най-сексапилният български политик или кой е идеалът й за мъж, голяма част от тях ще ви отговорят – Бойко Борисов.

Една моя позната, за която знам, че му е от най-големите фенки, ми сподели, че от новогодишната баница с късмети й се е паднала „среща с Бойко Борисов“. Как така – попитах аз. И момичето ми обясни, че от 4 години слага в баницата този късмет и все се падал на майка й, а тази година за пръв път на нея. За нея това е нещо нормално и нещо, което се е превърнало в традиция. Все едно Бойко присъства на празничната вечеря в тях и излиза от баницата с късмети.

Друго момиче, отново студентка, е окичила стаята си с един от онези големи плакати с Борисов с надпис „Имаме воля“. Точно, както едно време имахме плакати от разни списания на любимите ни актьори и певци. Излишно е да казвам, че на wallpaper-те на телефоните на момичетата има снимка на Бойко, а допреди години имаше мода gsm-те им да звънят с мъжки глас, придружен от сирена, който казва: „Бат Бойко е, вдигай“.

Всъщност, това са съвсем нормални момичета, работят, учат, радват се на живота... и просто много харесват Бойко Борисов. Могат с часове да говорят за него и да цитират дословно думите му от различни интервюта, както и да разказват колко е земен, чаровен... и секси, разбира се.

Истината е, че бившият премиер на България е кумир за младите девойки от времето, когато той беше Главен секретар на МВР. Сега, 10 години по-късно, тези момичета гледат на Борисов през погледа на жени, които знаят какво искат и как да го получат. А те искат... него.

Да се знае – жените искат да спят с него. СЕКСЪТ е водещата думичка, която първа изниква, когато пред тях се спомене името на (с)експремиера. Искат го в леглото си и не се свенят да го кажат или дори покажат. Свободно говорят за фантазиите си с него, както дори за еротичните си сънища.

Пробвали ли сте да напишете в google „Бойко Борисов секс“? И аз не бях, до днес. За да ви улесня, ще ви запозная само с част от резултатите: „Бойко и Лили Павлова не сексваканция за ЧРД“, „Сесил Каратанчева замеси Борисов в секс скандал“, Асдис Ран: Бойко Борисов е секси, Азис: Бойко Борисов е секси, искам го в леглото си. Освен това голяма част от родните т.нар. „плеймейтки“ неведнъж са обявявали пристрастията си към Бойко, защото е „много мъжествен“.

А да не забравяме, че и самата Ангела Меркел грейва, когато се здрависва с нашия държавник, което може да е само плюс за нас.

Но дотук съвсем не свършва всичко. Преди време фолк певицата Екстра Нина и колежката й Никол посветиха песен на бившия софийски кмет, в която директно споделят сексуалните си фантазии с Борисов. Няколко цитата от хита , който се превърна в любимата песен на всички почитателки на Б.Б.:

„... Пак сънувах луда страст - Бате Бойко между нас.

Леле, знаеш ли, Никол, как си го представям гол!“

„...Бате Бойко, 100 процента ще ти вдигнеме процента!

С тебе в тройна коалиция скачаме без репетиция ...“

В таргета на Бойковата харизма попадат и нашите баби, довчера върли комунистки, днес – запалени фенки на Борисов. Знаете ли, преди време видях една жена на около 70 години, която се опитваше да отлепи плакат на Бойко от улицата. „Защо го късате“ – попитах аз. А тя ми отговори: „Не го късам, чеде, опитвам се да го отлепя“. „Ама защо“ – продължих да не разбирам. „Искам да го взема в нас, само Бойко ще ни оправи“ – отвърна ми тя. И тогава се замислих, че щом Борисов спечели и бабите на своя страна, нищо що е женско не може да му се опре. Излиза, че „няма младо, няма старо“, всичко иска Бойко.

Едно е сигурно – българките са на бате Бойко фенки. Те са неговият твърд , постоянен и несменяем електорат. Защо? Защото е секси, а сексът продава. От тази гледна точка Борисов е феноменално добър „продукт“ за българката.

Ами, честито, г-н, Борисов. Държите най-твърдия електорат в България и то без особени усилия. Както казват фенките ви: просто сте секси.

 Други статии от този авторКоментари